2821
2789
عنوان

رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 32 پست
دو تا  کانال بهت معرفی کنم؟  من خودم رقصم خوبه کلاسم میرفتم  ولی از وقتی این دوتا ک ...

لطفا آدرس کانال رو بزار 

من هیچی از رقص بلد نیستم هیچیییییی

ینی یا جوادی میرقصم یا مسخره بازی در میارم😂😂🤦🏼‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو تا  کانال بهت معرفی کنم؟  من خودم رقصم خوبه کلاسم میرفتم  ولی از وقتی این دوتا ک ...

عزیزم برای من معرفتی میکنی؟من دو ماه دیگه عروسیم هست همسرم نمیزاره برم کلاس نمیدونم از کجا تمرین کنم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
لطفا آدرس کانال رو بزار  من هیچی از رقص بلد نیستم هیچیییییی ینی یا جوادی میرقصم یا مسخره بازی ...

😂😂

@Ameddanceacademy این یعنی عالیه ، من خودم بیشتر با این کانال تمرین میکنم 

@Clipkade11

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂

عزیزم لطفا لینک شوگذاشتی لایکم کن

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم💙
عزیزم برای من معرفتی میکنی؟من دو ماه دیگه عروسیم هست همسرم نمیزاره برم کلاس نمیدونم از کجا تمرین کنم

گذاشتم عزیزم خیلی به کارت میاد 

ولی باید حسابی تمرین کنی 

گذاشتم عزیزم خیلی به کارت میاد  ولی باید حسابی تمرین کنی

ممنون عزیزم 😚😚😚😚

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
😂😂 @Ameddanceacademy این یعنی عالیه ، من خودم بیشتر با این کانال تمرین میکنم  @Clipkade ...

خدا خیرت بده

عب نداره، بخند تا دنیا به روت بخنده😊😂

ینی باورت نمیشه، مثلا یکی تو عروسی ی حرکتی رو تو رقصش میزنه، منم همونو سی ثانیه بعد انجام میدم😂😂🤦🏼‍♀️

خدا خیرت بده عب نداره، بخند تا دنیا به روت بخنده😊😂 ینی باورت نمیشه، مثلا یکی تو عروسی ی حرکتی رو ...

خب پس با استعدادی 

منم مثل شما هر وقت از هر عروسی ای میومدیم کار من این بود ادای هر کس رو در بیارم 

یکی از پسرای فامیل تازه نامزد کرده بود ، بعد عروسی جمع شدیم خونه عموم و من کلا یادم رفت نامزد طرف همرامون اومده 

یهو گفتم بچه ها بچه ها رقص سعید .. و شروع کردم اداشو در آوردن 

حالا هرچی همه چشم و ابرو میومدن نمیفهمیدم 😅😅😅

یهو به خودم اومدم کلی نامزدشو قسم دادم که تورو خدا به شوهرت نرو نگو 🤦‍♀️🤦‍♀️

خب پس با استعدادی  منم مثل شما هر وقت از هر عروسی ای میومدیم کار من این بود ادای هر کس رو در ب ...

عزیزممممممممم😂😂😂😍😍😍

عیبی نداره، دیگه اون بنده خدا هم مجبورهه با واقعیت کنار بیاد که همسرش اینجوری میرقصه😂😂

منم برا عروسیم می خوام یاد بگیرم دیشب باهاش حرف زدم گف ن ناراحت شدم گف برو خب

صبر اوج احترام به حکمت خداست ❤️💙
منم برا عروسیم می خوام یاد بگیرم دیشب باهاش حرف زدم گف ن ناراحت شدم گف برو خب

والله من با همسرم یک هفته جنگ داشتیم من زورم اومد بهم مثل دستور ها گفت لازم نکرده دعوا کردیم آخرش دیدم ارزش نداره الکی داریم دعوا میکنیم بی خیال شدم البته من سر این که مثل دستور ها گفت بدم اومد نه فقط بخاطر رقص