2777
2789
عنوان

ورم کلیه جنین😭

126 بازدید | 24 پست

بچه ها ۳۶هفتمه الان از سونو برگشتم دکتر گفت کلیه چپش ورم داره گفتش خیلی نگران کننده نیس ولی باید ۱ماهش بشه بیای ازش سونو بگیرم توروخدا کمک😭😭😭

داخل سونو زده(هیدرویورترونفرز شدید در کلیه چپ به دیامتر۱۰mmلگنچه مشاهده شد)

کسی جنینش اینطور بوده خدایی نکرده

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالاسنگ ریزداره یامجرای ادراری تنگی داره چیزمهم نیست خوب میشه نمک زیادنخوراگ تونستی هندونه ولوبیابخور

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

عزیزم اگه پسر هست اصلا نگران نباش 

با اولین ادرار معمولا برطرف میشه.

فوقش زودتر ختنش میکنی

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

به منم گفتن

و خيلي ناراحتم

خيليا ميگن با اولين ادرار دفع ميشه

من دختره

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

اصلا نگران نباش من برا بچه اولم یه بارگفت کلیه چپش بار دوم گفت راستش بعد هی گفت ورم بیشترشده بعد از ب دنیااومدنش ۱هفتگی بردمش سونو ۱ماهگی هم بردم گفت اصلا مشکلی نیس توشکم مادرمعمولا ورم دارن

جنینای پسر اکثرا میشن نترس. بچت پسره

من دختره

واسه دختر بده بنظرت

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
احتمالاسنگ ریزداره یامجرای ادراری تنگی داره چیزمهم نیست خوب میشه نمک زیادنخوراگ تونستی هندونه ولوبیا ...

لوبیا چی عزیزم؟

گلم اصلا نترس. هیچ چیز خاصی نیست .بهت قول میدم. پسر منم همینجور بود .ولی دکتر گفت اصلا مهم نیست .بچه ...

خداکنه😔انشالا پسرت همیشه سلامت باشه