2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه..😐😐

371 بازدید | 39 پست

دیشب ب شوهر گدام گفتم ی وایفا بده نت ندارم لازم دارم 😐وسط بازی بود وایفا داد بعدش گفت اینترنتم قطع شد وسط بازیم نمیدونم چیکاره فلانه😐😐😐منم گفتم قطع کن نخاستم 😏😏 

بعد انگار قهربودم دیگه شب وقت خواب روجا بودیم بعد گفت باهام قهری گفتم عه ی وایفا ازت خاستم هزارتا بهونه اوردی😏😒گفتم فقط دفعه بعد بهم بگی وایفا بده باز منم بلدم چی بگم بهت 😒😒😒😒 بعد به شوخی گفتم برو اصلا اونور بخاب برو رو زمین بخاب😒😒😒😒 گفت برم گفتم برو گفتم برو اصلا تو کوچههههه😂😂

بعد گفت میرما گفتم بفرما برو 🤦‍♀️ دیدم حاظرشد رفت منم اصلا محل ندادم دودقه بعد اومد خونه 😁😁😁  منم گیج خواب بودم خواب رفتم  همون موقع 😐😐😐بعد صبحم که ساعت ۸ رفت سرکار من خواب بودم😑😑شب ساعت ۷ میاد🙄🙄🙄  صد درصد میدونم که قهره  شب بیاد 😐😐😐 الان ب من شوخی گفتم برو اونم رفت😐😐😐یعنی باید واسش اهنگ نرو رو میخوندم 😂😏😏 والا خیلی وقت بود که ناز نکرده  بودم گفتم یکم نازکنم براش😂😂خاکتوسر چجوری جوابمو داد 😂😂 حالا من باردارم هستم اون باید بیشترنازمو بکشه😐ولی یکی باید نازاونو بکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سند وای فای به اسم شوهرته؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

چه بچگانه و مسخره

انگار داشتم حرفای یه دختر مهدکودکی رو میخوندم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "