2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر صبر صبر 😊😊😊

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

اینو خواهرانه بهت میگم عزیزم چون خودم این شرایط رو تجربه کردم و هزار بار مردم و زنده شدم دقیقا بزار تا سه روز از پریویت بگذره بعد برو آزمایش .....من زود رفتم یه بار منفی شد یه بار گفتن احتمالا حاملگی پوچه و آخرین بار معلوم شد باردارم فقط برا خودم استرس و فشار درست کردم تو فکرش نباش تا روز پریودت

خدای مهربووونم بابت همه ی مهربونیات هزاااران بار شکرت
اینو خواهرانه بهت میگم عزیزم چون خودم این شرایط رو تجربه کردم و هزار بار مردم و زنده شدم دقیقا بزار ...

مرسی عزیزم .منظورم ابن بود لانه گزینی مگه قبل پریود انجام نمیشه علائمش چی هست که دقت کنم

چقدر تا کی باید صبر کنم من پریودم ۴ روز دیگست مگه قبل پریود لانه گزینی نمیشه؟؟؟

صبر کن اگه دو روز یا سه روز از پریودت رد شد بعد برو آزمایش

مرسی عزیزم .منظورم ابن بود لانه گزینی مگه قبل پریود انجام نمیشه علائمش چی هست که دقت کنم

علایمش خیلیییی شبیه پریویه نمیشه تشخیص داد .....من کاملا درکت میکنم اینارو میگم اذیت نشی چون خودم این راهو رفتم استرس نداشته باش ریلکس باش تا دو یا سه روز بعد از پریودی😊

چقدر تا کی باید صبر کنم من پریودم ۴ روز دیگست مگه قبل پریود لانه گزینی نمیشه؟؟؟

درسته ک لانه گزینی میشه ولی تا رد نکنی چیزی معلوم نمیشه من حتی روز پریودمم بی بی زدم منفی شد ده روز بعدش رفتم دکتر تست ادرار گرفت منفی شد ولی من باز صبر کردم و بیست روز بعدش بی بی زدم مثبت شد از هم دادم مثبت شد درسته لانه گزینی قبلشه ولی بعد پری هم روند داره و درد زیر دل و تیر کشیدن خیلی کم علائم لانه گزینی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

سلام خانوما من ماه پیش اقدام کردم برای بارداری اما نشد.این ماه دوباره بعذ پریودیم اقدام کردم و یک روز در میون نزدیکی داشتم و دقیقا روزهای تخمک گذاریم نزدیکی داشتم بنظرتون این ماه میشه باردار باشم؟و اینکه من بعد هر نزدیکی چند ساعت دراز میکشم تا بره بالا اما نمیدونم چرا از واژنم میاد بیرون این طبیعی مشکلی نداره؟بعنی این باعث نمیشه که باردار نشم؟؟؟