2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست
به نظرت چقدر دیگه هنوز مونده؟

ب نظرم ۵ میلیون‌دیگه مونده پرده اتاقشو ست بهداشتی و ست کالسکه و...البته ی باز ست کالسکه گرفتم بعد پس‌دادم خوب نبود...کیف بچه و لباس بیرونی‌و روروئک و فلاکس اب و...یکم وسایل برای تزئین اتاقش مثل مجسمه و عروسک و برچسب برا دیوارا و...

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
مثل منی منم چیز زیادی نخریدم چون بعدا چیزای بهتری میاد رو بورس

دقیقا و نظرمم اینه انشالله خونه خریدیم بزرگ تر شد به سلیقه خودش همه چی بگیرم براش

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام یکم وسیله بخرم ولی نمیدونم چی بخرم؟؟؟

برو تو سیسمونی فروشی همه چی ک‌لازمه هست قیمت لباسای بچه خیلی بالاست وسایل بچه همینجور 

خیلیاش اضافیه مثلاً لباس سایز صفر خیلی زیاد براش نگیر چون یه ماهه کوچیکه میشه براش ،کالسکه چیز گنده براش نگیر ،برای خرید کالسکه به امنیت وراحتی روانی حرکتش توجه کن،چون خیلی مهمه من یه کالسکه گرفتم جمعش میکردیم ،عقب ماشینمون بازم جانمیشد،ماشین شارژی اگر حیاط نداری فقط جا تنگ کنه من یازده ساله دارمش نه پسر اولم نه پسر دومم روی هم ده بارم ازش استفاده نکردن به جاش یه صندلی ماشین خوب بگیر

برو تو سیسمونی فروشی همه چی ک‌لازمه هست قیمت لباسای بچه خیلی بالاست وسایل بچه همینجور 

آخه هنوز نی نی ندارم

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻
دقیقا و نظرمم اینه انشالله خونه خریدیم بزرگ تر شد به سلیقه خودش همه چی بگیرم براش

ما رسم‌داریم خانواده دختر‌باید بگیرن ولی ی مدتی خودم‌دوشیفت کار کردم‌پس‌انداز کردم گرفتم همسرمم خودش گرفت چند تیکه گفت بچه منه یکی دیگه خرج کنه کم کم گرفتم قبل بارداریم نمیدونستم چ‌رنگی بگیرم دختر‌میشه یا پسر همه چی رنگی رنگی و قرمزو گرفتم😁😂🤣البته همسرم ب خانوادش گفت سیسمونی خانوادش دادن گفت من‌خانوادمو میشناسم چطورن حرف در نیارن اذیت بشی

ما رسم‌داریم خانواده دختر‌باید بگیرن ولی ی مدتی خودم‌دوشیفت کار کردم‌پس‌انداز کردم گرفتم همسرمم خودش ...

ماهم رسم داریم خانواده من بگیرن وهمسرم دوس نداره.براهمین میخوام تیکه تیکه خودمون بگیریم،ولی بلد نیستم

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻
ما رسم‌داریم خانواده دختر‌باید بگیرن ولی ی مدتی خودم‌دوشیفت کار کردم‌پس‌انداز کردم گرفتم همسرمم خودش ...

من حتی جشن سیسسمونیم نگرفتم

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
ماهم رسم داریم خانواده من بگیرن وهمسرم دوس نداره.براهمین میخوام تیکه تیکه خودمون بگیریم،ولی بلد نیست ...

من چند روز دیگه میچینم میخوای بعد عکس میدم ببین هرچی مد نظرت بود بگیر چون من‌کامل‌گرفتم 

کار خیلی خوبی میکنی از چشم وهم چشمی متنفرم

منم😒😒من حتی مادر شوهرم نپرسید خریدین یا نه 

من چند روز دیگه میچینم میخوای بعد عکس میدم ببین هرچی مد نظرت بود بگیر چون من‌کامل‌گرفتم 

عزیزمی.ببخشید من هنوز بلد نیستم با نی نی سایت کار کنم.الان براتون تو خصوصی پیام میدم که فقط برا خودم بفرستین وبقیه اذیت نشن

من اهل تجملات نیستم چون به این باور دارم خیلیاشون بکارم نمیاد من کلا با دوتومن سرو تهشو اوردم و از ک ...

کاش منم مثل تو بودم منم‌اهل تجملات نیستم اما بچه اولمه نمیدونم‌چرا ذوق مرگ شدم هرچی دم دستم اومد خریدم یک‌ریال از حقوقمو پس‌انداز نکردم داداشم بهم‌پول میداد واسه کادو تولدی چیزی اونم میرفتم خرج‌میکردم...الانم هی میگم چی‌بگیرم چی‌نگیرم ی بازم انقدر از رو ذوق کارت کشیدم فهمیدم پول قسط واممونم خرج شد😁😂🤣 صافو مجلسی برگشتم خونه 😁😂🤣