2777
2789

اگه همسرتون نظامی باشه و خانوادتون باهاش مخالف باشم 

و حرفایی بدی بزنن حتی تو روی خودت ناراحت میشین چندین بار پیش اومده حرفایی زدن منم ناراحت شدم ولی حرفی نزدم 

اینم بگم همیشه زنگ میزنن کارهای اینترنتی خودشون رو میگن من انجام بدم همین چند روز پیش مامانم به شوهرم گفت گوشی بخره ارزون بیافته و تخفیف بگیره(شوهرم خیلی تو کار کامپیوتر و موبایل سررشته داره)

ولی امروز بهشون گفتم خیلی ناراخعشدم گفتم دیگه کار داشتن به من نگنن

با لحن تند گفتم و حرف بدی زدم گفتم داداشم همین حرفا و کارها رو می‌کنه که برکت از زندگیش میره

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم پشیمونم هم عصبانی چرا همش پشت نظامی ها حرف بد میزنن چرا هرچی همه میگن باور میکنم 

ما خونواده ها هم دل داریم😭

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

حق داریی ....شغل شوهرت چه دلیل داره باهاش بد رفتار کنند اولا شوهرت یک انسان دوما انتخاب خودشون بود سوما شِغل از شخصیت جداست

وتو تمام منی ❤برای داشتنت لبریز از عشق تو ام ❤تو آمدیی شدیی تمام من دخترم❤❤❤❤❤❤❤❤

طبیعتا میتونستن همون اول اجازه ازدواجم ندن بعدش دیگه توهین معنی نداره😐البته منم زیاد دیدم که به پسر عموم که شیخ توهین میکنن حتی جلو رو خودش😐

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

مگه قبل ازدواج نمیدونستن نظامیه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
الان سوال چی بود؟

شما ناراحت میشین کارم درست بود اون حرفارو زدم