2777
2789
عنوان

بتای۲۵۰

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 24 پست
اره یه دختر دارم از ماما پرسیدم تو اینستا گفت سونو واژینال بده من از سونو واژینال وحشت دارم.....

نه نمیخواد الانم هیچی معلوم نمیشه اگه دردی لکه بینی نداری نگران نباش...تا دو هفته دیگه بری سونو ....عزیزم نکنه نگرانیت به خاطر اینه بچت دختر باشه?

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیخواد الانم هیچی معلوم نمیشه اگه دردی لکه بینی نداری نگران نباش...تا دو هفته دیگه بری سونو .... ...

نه مگه فرق میکنه عدد بتا.....هرچی خدا بده فقط سالم بشه....من از سقط و بارداری پوچ میترسم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
عزیزم مبارکت باشه دست راستت رو سر من خخخخخ من که اصلا متفورمین و گلوگفاژ بهم نساخت

انشالله همین زودیا به سلامتی باردار بشی..ممنون

عه نگران شدم....ناخواسته بوده ولی از سقط میترسم و بارداری پوچ....بچتون دختره یا پسر

عزیزم بچت اولت چن سالس منم فردامیخوام برم آز بدم ولی اخه جلوگیریم با کاندومه همش اخرش چک میکنه یعنی بازم میشه دوبار خواب بارداریو لباس بچگونه دیدم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
عزیزم بچت اولت چن سالس منم فردامیخوام برم آز بدم ولی اخه جلوگیریم با کاندومه همش اخرش چک میکنه یعنی ...

سه سال و نیم ...شما بچه دارین؟

نه مگه فرق میکنه عدد بتا.....هرچی خدا بده فقط سالم بشه....من از سقط و بارداری پوچ میترسم

اینجا خانوما میگن بتای کم پسر بعضی ها میگن بتای کم دختره..پس از رو بتا مشخص نمیشه..ان شاالله بارداری سالم وراحتی داشته باشین.استرس الکی نده به خودت

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
سه سال و نیم ...شما بچه دارین؟

اره ی دختر ۴سالو نیمه برام باشه نباسه فرقی نداره قصد دارم بیارم ولی خونم اماده شه کبد چربو تنبلی تخمدانم دارم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اینجا خانوما میگن بتای کم پسر بعضی ها میگن بتای کم دختره..پس از رو بتا مشخص نمیشه..ان شاالله بارداری ...

مرسی عزیزم انشاالله