2821
2789
عنوان

یادگیری زبان

284 بازدید | 9 پست

سلام.اینجا کسی بوده از دوره های رضا ارش نیا استفاده کرده باشه؟؟راضی بودع؟؟می ارزه بخرم؟؟لطفا جواب بدید

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خریدم دارم استفاده میکنم 🙂

کدوم دورش رو؟؟چقدر خریدید؟؟راضی هستید تا به اینجای کار؟؟

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
شما که انگار خودت واردی😉 چه سطحی میخای ؟

چطور؟بخاطر امضام اگه میگید که خب یه اکیپه همه کارا را که من انجام نمیدم😆من سطحم متوسطه اما میگم از پایه بگیرم

کدوم دورش رو؟؟چقدر خریدید؟؟راضی هستید تا به اینجای کار؟؟

من از مبتدی شروع کردم چون زبانم افتضاح بود 

۲۵۰خریدم 

خوب درس میده راضیم همون چیزیه که دنبالش بودم واقعا یاد میده اونچه که میخام وقت تلف نمیکنه سر چیزای بیخود 

خدایا منو غول کن تا نی نی یارا رو کتلت کنم😄
من از مبتدی شروع کردم چون زبانم افتضاح بود  ۲۵۰خریدم  خوب درس میده راضیم همون چیزیه که د ...

پس توصیش میکنید..منم برم بخرم😍از کی شروع کردید و خریدید؟

پس توصیش میکنید..منم برم بخرم😍از کی شروع کردید و خریدید؟

راستش من بچه کوچیک دارم زیاد نمیرسم بخونم دوسه ماهی هس 

شما اگه خاستی بخری مبتدی رو نخر بعدیشو بخر 

میتونیم باهم اشتراک بزاریم 😂 

خدایا منو غول کن تا نی نی یارا رو کتلت کنم😄
راستش من بچه کوچیک دارم زیاد نمیرسم بخونم دوسه ماهی هس  شما اگه خاستی بخری مبتدی رو نخر بعدیشو ...

چشم ولی فعلا که انقد مشکل و گرفتاری دارم پاک یادم از همه چی رفته..شما لطفا تو خثوصی پیام بدید که اگر که خریدم باهم دیگه به اشتراک بذاریم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز