2777
2789
منظورتون از باکلاس چیه؟  پولدار؟ سطح فرهنگ و شعور؟

پروفایلت فقط ، از ببر خوشم میاد 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

یه پسر با کلاس و مودب تمام وقتشو میذاره برای تحصیل و کار و ساختن زندگیش و بعد از استقلال کامل مالی میره سراغ یه دختر لنگه ی خودش

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پسر با کلاس و مودب تمام وقتشو میذاره برای تحصیل و کار و ساختن زندگیش و بعد از استقلال کامل مالی م ...

همه ی این ایتمایی که میگی 

با مادرشون میان خواستگاری

ولی خیلی لوسن 

هم تحصیلات دارن هم خونه و کار و ماشین خوب 

ولی خیلی لوسن بیشترشون  

همه ی این ایتمایی که میگی  با مادرشون میان خواستگاری ولی خیلی لوسن  هم تحصیلات دارن هم ...

آره دیگه. ولی جهنم و ضرر. لوس بودنشون رو یه جوری میشه تحمل کرد خخخ

یه پسر با کلاس و مودب تمام وقتشو میذاره برای تحصیل و کار و ساختن زندگیش و بعد از استقلال کامل مالی م ...

که اون دختر لزوما کل کلاسش خوشگلی و پلنگ بودنش نیست بلکه تحصیل خانواده و خانومیش هستش

خوب نیستن که باکلاس مودبا، من با یکیشون هر کار کردم نشد که بشه، اه جز بدترین تجربه هام شد انقد نچسب بود 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

با کلاس ترین پسری ک دیدم تو زندگیم پسر همسایمون بود ک خیلی شیک و مرتب بود همیشه ب هیچ دختری نگاه نمیکرد خدادادی استایل و هیکل داش و دندون پزشکی قبول شد و بعد فهمید تو دانشگاه هم اصلا ب کسی نگا نمیکنه و ی غرور و صلابت خاصی داره و خیلی انسانیت سرش میشه مث بقیه ی پیرا شوخی سسکی و اینا میکنه ولی حرمت سرش میشه و خیییلی ادمه 

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .
که اون دختر لزوما کل کلاسش خوشگلی و پلنگ بودنش نیست بلکه تحصیل خانواده و خانومیش هستش

پلنگا که خز و خیلن. من منظورم دقیقا یه دختر باسواد نه صرفا تحصیلکرد.،با شخصیت و اصیل