2777
2789

هرچی که تو خونه باشه البته اونایی که ویتامین Aدارن زیاد استفاده نمیکنم چون میگن ضرر داره،روزی یه بشقاب پُر

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پرتقال انار بیشتر این دوتا

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

سلام امپول پرژسترون دکتر بهم داده بخاطر بچم باید بزنم دیر وقت بود دکتر زن نبود همسرم تا دید مرده قبول نکرد به ناچار تو بازوم زد برام مرده از دردش دیشب تاالان دارم دیوونه میشم عضلات دستم گرفته بزور تایپ میکنم کار میکنم باهاش خیلی درد داره زور نداره چکار کنم😔

( ببخشید استارتر جان تایپیک میزنم کسی راهنماییم نمیکنه)

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠

من  سیب وکیوی وموز ولیموشیرین و..اینامیخورم پرتقال از بوش متنفرشدم نمیتونم بخورم .از سبزیجات وماست وپیاز ایناهم بدم میاد من ازاشتهاافتادم ازهمه چی ک مفیده بدم میاد

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
سلام امپول پرژسترون دکتر بهم داده بخاطر بچم باید بزنم دیر وقت بود دکتر زن نبود همسرم تا دید مرده قبو ...

واای همسرتون بلد بوده بزنه؟خونریزی داشتی آمپول پروژسترون داد؟شیاف چرا استفاده نکردی

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
واای همسرتون بلد بوده بزنه؟خونریزی داشتی آمپول پروژسترون داد؟شیاف چرا استفاده نکردی

نه دردایه پریودی داشتم دکتر داد هفته یدونه 

پرستار بود اونی که زد الاان چکار کنم

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠