2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج

437 بازدید | 21 پست

علاقه شدیدی به زبان داشتم اونم درنیومد با سهمیه رفتم معلمی همه مسخره میکنن چون تو سهمیو اذیت میکنن رو بحث سهمیه ها مجبور شدم داخل اون بزنم،ولی کلن احساس پوچی میکنم ،خیلی اذیت شدم رو اعتماد به نفسو اینا دبیری زیستم نیوردم واذیتم که ابتدایی هستم ،همه راه رفتم که به ازدواج نرسم،ولی متاسفانه مجبورم با یه توقع کم ازدواج کنم ،از همه طرف تو فشارم ،بنظرتون بمونم پشت کنکور یا ازدواج کنم؟بابامم نمیزاره خواستگار ببینم ،شما بودین چی میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اموزش ابتدایی خیلی خوبه راضی باش شوهرم نکن 

از مجردی فعلا لذت ببر

کنکورم نده معلوم نیس همینم بیاری سال بعد

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
آره دقیقن خسته شدم ،هر کاری میخام کنم میگن ازدواج ،همه معلما تو فکر شوهرن خو

عجب حرفیه , تو زندگی خودتو بکن , شوهر هیچی جز گرفتاری نداره

همین فکرا باعث بالا رفتن امار طلاق میشه , کار کن پول دربیار خودت برای خودت خرج کن انقدر کیییییف میده ک ....

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
عجب حرفیه , تو زندگی خودتو بکن , شوهر هیچی جز گرفتاری نداره همین فکرا باعث بالا رفتن امار طلاق م ...

اتفاقن اگه طلاقیش کنم بهتر عقده هامو روش خالی میکنم ولی لطف بش میکنمو تو نامزدی تلافی میکنم ،خیلی کیف میده

عجب حرفیه , تو زندگی خودتو بکن , شوهر هیچی جز گرفتاری نداره همین فکرا باعث بالا رفتن امار طلاق م ...

حتی نمیزارن خودم واسه خودم خرج کنم ،فقط مونده به خود رسیدن