2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راضی هستین 

اره شکر خدا شغل خوبیه..ولی الان بازار ملک خوب نیست...قیمت زمینا به قیمت اپارتمان نمیخوره... زیاد نمیصرفه..اگر ملک خوب پیدا بشه خیلی خوبه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اره شکر خدا شغل خوبیه..ولی الان بازار ملک خوب نیست...قیمت زمینا به قیمت اپارتمان نمیخوره... زیاد نمی ...

شوهرم تو کار نمای ساختمونی هست .الان ک یکم سرده نمیتونه کار کنه تا یکم هوا گرم بشه 

ول هوب تو کارش هست چن متراژ بالا میگیره دست مزد بالا 

حالا مامانم میگه من حرص میخوزم فردا میری تو زندگیت بدبخت میشی 

شوهرم تو کار نمای ساختمونی هست .الان ک یکم سرده نمیتونه کار کنه تا یکم هوا گرم بشه  ول هوب تو ...

عزیزم سرد باشه یعنی نباید کار کرد شوهرمنم توکار لوازم ساختمانیه ۶صبح تو سرما میره مغازشم یخخخ مادرت نگرانه دبگه

شوهرم تو کار نمای ساختمونی هست .الان ک یکم سرده نمیتونه کار کنه تا یکم هوا گرم بشه  ول هوب تو ...

چرا باید بدبخت بشی؟ شغله دیگه!!

هر طور حساب کنی کار فنی وضعش خیلی از کارمندی بهتره

عزیزم سرد باشه یعنی نباید کار کرد شوهرمنم توکار لوازم ساختمانیه ۶صبح تو سرما میره مغازشم یخخخ مادرت ...

بله ایشون تو مغازه هستن .ولی همسر من تو محیط باز رو داربست هست .برف میاد بارون میاد 

چرا باید بدبخت بشی؟ شغله دیگه!! هر طور حساب کنی کار فنی وضعش خیلی از کارمندی بهتره

اخه میدونیدمن التن عقدم هر وقت سر پول و این چیزا با همسرم صحبت میکنم میگه نگران نباش هر چ ب عهده منه فراهم میکنم ی کار بزرگ حداقل براش پنجاه میلیون میمونه 

اخه میدونیدمن التن عقدم هر وقت سر پول و این چیزا با همسرم صحبت میکنم میگه نگران نباش هر چ ب عهده منه ...

چرا مادرت فکر میکنه بدبخت میشی؟

چرا مادرت فکر میکنه بدبخت میشی؟

مثلا تا چن روز ک مشغول کار نیس یل سرده میگه وای فردا بری تو خونت پاک بدبخت میشی .تو این گرونی 

ولی همسر من درامدش تو عمون چن ماه ک کارو بارش ب راه هست خیلی زیلده 

الانم ی چن روزی سرد شده فقط خب مریض میشه اگ بره 

شما تو زندگیت کم وکسری داشتی 

ک بعد احساس کنی همسرتو دوس نداری