2777
2789
عنوان

چله داشتن

152 بازدید | 14 پست

بچه ها ، من ۲۸ اسفند عروسیمه ، خواهرمم ۱۰ اسفند زایمان میکنه ، حلا مامانم نمیذاره عروسی بگیریم میگه خواهرت چله داره میوفته رو تو نمیدونم چیکاد کنم اصلا همچین چیزی هست ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهرم قبول نمیکنن مخصوصا مادر شوهرم چون اعتقاد نداره به این چیزا

شرایط سختیه😟نمیشه که خواهرت هم نیاد عروسیت.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

خواهر من یه بچه تو ۲۰ هفته از دست داد بعدش تا ۱۱ ماه بچه دار نشد.آخرسر مادرشوهرش رفت سرکتاب باز کرد گفتن یکی چله داشته اینم تازه زاییده بوده اومده عبادتش چله به چله شدن.دعا نوشت گفت تا ۴ ماه دیگه باردار میشه.دوماه بعدش باردارشد.حالا نمیدونم واقعا تاثیر اون بود یا نه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم همینو میگم شوهرمم میگه همون اخر فروردین ولی قبول نمیکنن

مهم شمایید بابا.به شوهرت بگو متقاعدشون کنه.

مادر شوهر من اعتقاد نداره نمیدونم چه جوری بفهمونم بهش

کاش مادرشوهر منم اعتقاد نداشت سر خرافاتش زندگیمو به نابودی کشیده 

به شوهرت بگو مادرشوهر کیلو چنده 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

وای راست میگن نگیر😐

منم خواهرم تاریخ زایمانش گذشته بود حالا این نی نی ناز میکرد نمیومد یه پام بیمارستان بود اینو ببرم و بیارم یه پام بازار واسه خرید 

گفتم اگه زودتر از عروسیم زایمان کنه که من کلا کنسل میکنم با اینکه تالار و مهمونا دعوت بودن

خداروشکر نی نی نیومد کلا 20روز بعدش اومد

خواهر آدمم تو عروسی نباشه مزه نمیده😬

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
خواهر من یه بچه تو ۲۰ هفته از دست داد بعدش تا ۱۱ ماه بچه دار نشد.آخرسر مادرشوهرش رفت سرکتاب باز کرد ...

از هر دو طرف تو فشارم هم خانواده خودم هم خانواده اونا واقعا نمیدونم چیکار کنم برام دعا کنید

از هر دو طرف تو فشارم هم خانواده خودم هم خانواده اونا واقعا نمیدونم چیکار کنم برام دعا کنید

بیا تو خصوخصی کارت دارم

من که دقیقا نمیدونم این مسئله واقعیت داره یا نه

ولی اگه خودت و همسرت ترجیح میدین عروسی دیرتر باشه بقیه رو متقاعد کنین چون مهم شما دونفرید؛ بزرگترن درست ولی برا چی باید نظرشونو تحمیل کنن؟!

برای مادرشوهرتم باید یه بهونه دیگه می آوردید مثلا میگفتین خواهرم تازه زایمان کرده سختشه یا مامانم مشغول کارای خواهرمه و...