ممنون عزیزم که جوابمو دادین،
پسر من الان دقیقا ۳ ماه و ۲۰ روزشه، وقتی دنیا اومد تو بیمارستان نوشتن دور سر ۳۴ ولی وقتی ۱۳ روزش بود بردم بهداشت گفت ۳۳ هستش تو بیمارستان اشتباه گرفتن!
حالا من فرض میکنم همون ۳۳ بوده.
پسرم تو خواب دستاشو تکون تکون میده و بعضی وقتا تو بیداری دیدم لبشو به سمت بالا میبره یه حالتی که خودمون میگیم ایییییش!!!! دکتراطفال گفت ببرش مغزواعصاب کودکان بررسی کنه منم دو روز پیش بردمش و اول نوارمغز گرفتن و اونجا بود که دکتر دورسرش رو گرفت از ۳۸ کمتر بود از ۳۷ونیم یکم بیشتر که گفت ۳۷ و نیم، معاینه ش کرد و گفت معاینه ش خوبه ولی بخاطر اون پرش لبش و اینکه تو نوارمغزش یه نویزهای ضعیفی دیدم یه مدت بهش دارو میدم، خلاصه ازم نپرسید دور سرش موقع تولد چقدر بوده و حرفی از اینکه الان دور سرش کمه هم نزد،
بعد بردمش پیش متخصص غدد کودکان اونجا هم برا یه کار دیگه نوبت داشت(!) اونجا پرونده داره همیشه اندازه هاشو میگیرن و رو نمودار نشون میدن دیدم اونم نوشت ۳۷ و نیم، بازم دکتر از کم بودنش چیزی نگفت فقطگفت ملاجش هنوز بازه ویتامین دی رو چک کردی که گفتم آره یه مدتم قطره ویتامین دی هم بهش دادین ، دیگه هیچی نگفت،
وقتی اومدم خونه تو نت زدم دیدم نوشته ۳ ماه اول باید ماهی ۲ سانت اضافه شه و ماه چهارم یک سانت یعنی پسر منم تو چهارماهگی که ۱۰ روز دیگه س باید بشه ۴۰ که احتمالا نمیشه!
حالا میگم این دو تا دکتر چرا چیزی بهم نگفتن از طرفی هم میترسم برا واکسنش که میبرم بهداشت دلمو خالی کنن😪
پسر من از نظر کاراش مناسب سنش هستش شاید یکم بهترم باشه، گردن هم هفته پیش دکتر اطفال بلندش کرد گف خوبه گردن میگیره ولی خودم که امتحان میکنم بعضیوقتا نمیگیره!
ببخشید طولانی شد ☺