2777
2789
عنوان

دور سر نوزاد

1055 بازدید | 21 پست

نوزاد من سه ماه و یک هفتشه   , موقع تولد دور سرش ۳۴بود  الان ۳۸ده روز پیش بردم دکتر اون موقع هم ۳۸بود دکتر گفت باید ۴۰باشه  , دو هفته دیگه بیاریش  الان با اینکه ده روز گذشته همچنان ۳۸نگرانم  

بچه ت خودشم کم جلومیره؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی ؟

رشدبدنشم کمه؟آخ دخترمنم هردفعه وزتش کم جلومیره دورسرشم کم میره

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

دختر منم رشد دور سرش کم بود البته همه چیز دیگه اش خوب بود وزنش قدش  مطابق با سنش هم پیشرفت میکرد کلی ازمایش دادیم خدارو شکر مشکلی نداشت دکتر گفت وقتی حرکتاش خوبه عکس العملش خوبه پیشرفتش خوبه نگران نباش بعضیا یه خورده سرشون کوچیکتره اصلا هم مشخص نیس رشد مغزی مهمه 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭

سلام عزیزم پسر منم ۳ ماه و نیمشه و اندازه ها مشابه پسر شماست دیروز پیش دکترش بودم اون اندازه ها رو گرفت و تو پرونده ش زد فقط گفت خوبن ولی من از دیشب هر چی تو نت میگردم میبینم رشدش کم بوده میترسم برا واکسن که نیبرم بهداشت بگه رشدش بد بوده باز ببر دکتر،

شما چکار کردین؟ تو اون سن بود درست گردن میگرفت؟ پسر من گاهی گردن میگیره ولی اکثر اوقات نمیگیره!

سلام عزیزم پسر منم ۳ ماه و نیمشه و اندازه ها مشابه پسر شماست دیروز پیش دکترش بودم اون اندازه ها رو گ ...

دختر  من الان پایان چهار ماه  الان دور سرش ۳۹  , از  یک ماه پیش گردن میگرفت ولی  بازم دو سانت کمه  الان باید ۴۱باشه  سونو  از سرش کردم و ازمایشش خوب بود  دکتر  میگه تکاملش  مهمه باید  یک ماه دیگه  ببرمش باز  دکتر  پسر  شما  بدو تولد  چند  بود  دور سرش  الان چنده ؟

عزیزم اصلاااااا و ابداااا نگران نباش

اصلاااا

دور سر ارثیه

خودت یا همسرت یا خانواده هاتون دور سزتون کوچیک نیست؟ 

خترای ریزه میزه رو دیدی؟ میرن مدرسه مقنعه سرشون میکنن اندازه ی نخودِ سرشون

دکتر وظیفشه پیگیری کنه

شمافقط رشد و تکامل بچتو زیر نظر داشته باش

نه شما همه مادرا باید زیر نظر داشته باشن 

ولی کاملا بدونِ نگرانی

عزیزم اصلاااااا و ابداااا نگران نباش اصلاااا دور سر ارثیه خودت یا همسرت یا خانواده هاتون دور سزتو ...

ممنون  عزیزم  , انشالا  همینطور باشه  اخه  من  و باباش سرمون بزرگ  نمیدونم به کی رفته  , کلا  تپل  ولی  دور سرش کمتر از نرمالشه  

دختر  من الان پایان چهار ماه  الان دور سرش ۳۹  , از  یک ماه پیش گردن میگرفت ولی ...

ممنون عزیزم که جوابمو دادین،

پسر من الان دقیقا ۳ ماه و ۲۰ روزشه، وقتی دنیا اومد تو بیمارستان نوشتن دور سر ۳۴ ولی وقتی ۱۳ روزش بود بردم بهداشت گفت ۳۳ هستش تو بیمارستان اشتباه گرفتن!

حالا من فرض میکنم همون ۳۳ بوده.

پسرم تو خواب دستاشو تکون تکون میده و بعضی وقتا تو بیداری دیدم لبشو به سمت بالا میبره یه حالتی که خودمون میگیم ایییییش!!!! دکتراطفال گفت ببرش مغزواعصاب کودکان بررسی کنه منم دو روز پیش بردمش و اول نوارمغز گرفتن و اونجا بود که دکتر دورسرش رو گرفت از ۳۸ کمتر بود از ۳۷ونیم یکم بیشتر که گفت ۳۷ و نیم، معاینه ش کرد و گفت معاینه ش خوبه ولی بخاطر اون پرش لبش و اینکه تو نوارمغزش یه نویزهای ضعیفی دیدم یه مدت بهش دارو میدم، خلاصه ازم نپرسید دور سرش موقع تولد چقدر بوده و حرفی از اینکه الان دور سرش کمه هم نزد،

بعد بردمش پیش متخصص غدد کودکان اونجا هم برا یه کار دیگه نوبت داشت(!) اونجا پرونده داره همیشه اندازه هاشو میگیرن و رو نمودار نشون میدن دیدم اونم نوشت ۳۷ و نیم، بازم دکتر از کم بودنش چیزی نگفت فقطگفت ملاجش هنوز بازه ویتامین دی رو چک کردی که گفتم آره یه مدتم قطره ویتامین دی هم بهش دادین ، دیگه هیچی نگفت،

وقتی اومدم خونه تو نت زدم دیدم نوشته ۳ ماه اول باید ماهی ۲ سانت اضافه شه و ماه چهارم یک سانت یعنی پسر منم تو چهارماهگی که ۱۰ روز دیگه س باید بشه ۴۰ که احتمالا نمیشه!

حالا میگم این دو تا دکتر چرا چیزی بهم نگفتن از طرفی هم میترسم برا واکسنش که میبرم بهداشت دلمو خالی کنن😪

پسر من از نظر کاراش مناسب سنش هستش شاید یکم بهترم باشه، گردن هم هفته پیش دکتر اطفال بلندش کرد گف خوبه گردن میگیره ولی خودم که امتحان میکنم بعضیوقتا نمیگیره! 

ببخشید طولانی شد ☺

ممنون عزیزم که جوابمو دادین، پسر من الان دقیقا ۳ ماه و ۲۰ روزشه، وقتی دنیا اومد تو بیمارستان نوشتن ...

منم  این  مدت  اعصابم  بهم  ریخته   ,  چند  روز پیش  برا یبوست  پبش  دکتر  بردم  گفت انگاری ملاجش  سفت داره میشه  بنظر  خودم  شکل  سرش  یه مقداری نافرم  بجای اینکه گرد باشه  پشت سرش صاف  و سرش دراز شده  من.خیلی نگرانشم  وزن دختر من خوبه ۷کیلو  ولی دور سر مهمه شما شاید اگه شیر خشک بدی بهتر رشد کنه اانشالا 

منم  این  مدت  اعصابم  بهم  ریخته   ,  چند  روز پیش  بر ...

عزیزم میدونید ملاج باز یا بسته بودنش تاثیرش تو اندازه دورسر چیه؟

شما زیاد به کمر نخوابوندیش؟ یعنی پشت سرش رو بالش باشه؟ آخه من پسرمو اکثر اوقات به پهلو راست میخوابوندم چون دکتر گفته بود اونایی رفلاکس دارن بهتره اینطوری بخوابن بهمین خاطر پشت سرش یه وری شده بود! الان چند وقتی هست شبا به چپ میخوابونم روزا به راست که درست شه 😩 شماهم نگران نباش گاهی اینوری گاهی اونوری بخوابون درست میشه سرشون نرمه زود شکل میگیره، جالبه که من همیشه حس میکردم سرش خیلی بزرگه😕 شاید بخاطری خودش ریزه اینطوری حس میکردم، 

خدا کنه مشکلی نباشه که واقعا دیگه بسمه از روز اول تا الان هر روز یه نگرانی داشتم هر روز یه چیزی پیش اومده،تو ۸۰ روزگیش جراحی شد فتق داشت،

از همون اول سینه مو نگرفت کلا شیر خشک میخوره ولی شیرخوردنش خیلی کمه 😔

عزیزم میدونید ملاج باز یا بسته بودنش تاثیرش تو اندازه دورسر چیه؟ شما زیاد به کمر نخوابوندیش؟ یعنی پ ...

انشالا  بلا  ازش  دور باشه  منم خیلی عذاب کشیدم  بعد از سالها  انتظار  و حاملگی  سخت  ,,,,,  خیلی  خستم  مغزم  دیگه کشش  نداره   خدا  خودش  بهمون  رحم  کنه  بچه هامون  انشالا  سلامت باشن  الان  دارم پهلو میخوابونم  ملاج  بسته بشه  بده مغز  جا نداره رشد کنه 

انشالا  بلا  ازش  دور باشه  منم خیلی عذاب کشیدم  بعد از سالها  انتظار ...

ممنونم عزیزم، منم مثل شما بعد از سالها انتظار باردار شدم و بارداری خیییلی سخت و پرازرنج و غصه ای داشتم و همش میگم همه این اتفاقا بخاطر اون استرسای بارداریمه،

خدا میدونه چی کشیدیم خودش مراقبشون باشه 🤲