2777
2789
عنوان

اقدامیای عزیز

135 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من دوره هام ۲۸روزه بود .از وقتی رفتم اقدام دوماه اول دوروز افتاد جلو بعد از اون عقب میفته تا اینکه ماه پیش سیکلم ۳۲روزه شذ ‌.بااحتساب این دیروز تخمک گذاریم بود ک اقدام داشتیم اما باز درد سینه قسمت بیرونیش اومده سراغم ماه های پیشم همین بود یعنی این ماهم بی فایده اس ؟؟دوازده روز دیک موعدمه

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 

منم هر ماه تمام علایم بارداری رو دارم اما سر موقع پریود میشم دوساله تو اقدامم

زندگی زیباست حتی اگر کور باشی😍خوش آهنگ است حتی اگر کر باشی😍اما حیف است اگر ثانیه ای عاشق نباشی😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
منم هر ماه تمام علایم بارداری رو دارم اما سر موقع پریود میشم دوساله تو اقدامم

من اصلا علاعم ندارم همین سینه دردو قبل اقدامم داشتم منتها یک هفته قبل از پری اما از موفقغ اقدام ده روز دو هفته ب پری میلذ سراغم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کسی گروه تلگرامی یا واتساپی اقدامی ها رو نداره 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

من ۳ ماه اقدامم نمیشه نمیدونم چرا مشکلی ام ندارم هیچی فقط شوهرم سیگار میکشه میگم شاید از اونه اسپرمش ضعیفه

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
من اصلا علاعم ندارم همین سینه دردو قبل اقدامم داشتم منتها یک هفته قبل از پری اما از موفقغ اقدام ده ر ...

انشالله این ماه هردومون با آزمایش مثبت میاییم امیدمون به خدا

زندگی زیباست حتی اگر کور باشی😍خوش آهنگ است حتی اگر کر باشی😍اما حیف است اگر ثانیه ای عاشق نباشی😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
من ۳ ماه اقدامم نمیشه نمیدونم چرا مشکلی ام ندارم هیچی فقط شوهرم سیگار میکشه میگم شاید از اونه اسپرمش ...

نه بابا ربطی نداره این همه ادم سیگاری همشون بچه دارن

نه بابا ربطی نداره این همه ادم سیگاری همشون بچه دارن

نمیدونم هم کیت میزارم هم پریودیهام منظمه سیکلمم ۲۸ روزه هستش هم قبل تخمک هم بعد تخمک اقدام کردم ولی نشد 

من ۳ ماه اقدامم نمیشه نمیدونم چرا مشکلی ام ندارم هیچی فقط شوهرم سیگار میکشه میگم شاید از اونه اسپرمش ...

من دوساله تو اقدامم از همسرم هم خوبه خودمم سالمم نمیدونم حکمت و قسمت خداوند چیه

حالا تو ک سه ماه اقدامی من این ماه ماه هفتمه 

برو سونو دکتر ببین چی میگه من خدا نکرده ۶ ماه بشه میرم حتما 

نمیدونم هم کیت میزارم هم پریودیهام منظمه سیکلمم ۲۸ روزه هستش هم قبل تخمک هم بعد تخمک اقدام کردم ولی ...

جوش نزن تا یک سال طبیعسه .از بس اومدیم نی نی سایت جوشی شدیم و ناامیذ 

من دوساله تو اقدامم از همسرم هم خوبه خودمم سالمم نمیدونم حکمت و قسمت خداوند چیه

استرس بدترین چیزه برو یه کلاسی چیزی سرگرم شو به فکرش نباش اکی میشه