2777
2789
عنوان

بچه دومم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس من فکر میکردم دومی پسره. همه هم بلااستثنا میگفتن به قیافت میخوره پسر باشه و ازین چرت و پرتا. 

وقتی فهمیدم دختره مثل شما ارتباط برقرار نمیکردم. 

ولی باورت نمیشه دومی رو از اولی هم بیشتر دوسش دارم. همه ی زندگیمه نمیدونی عشقش چقد زیاده. 

شما هم حتما همین حسو تجربه میکنی و این احساسات الانت برات خنده دار میشه

نمیدونم چراااا ... ولی اصلا از نظر روحی یا چمیدونم .... درخودم مادر یه پسر بودن و نمیبینم ... نمی ...

اولا مبارکه خوش قدم باشه

ثانیا وقتی خدا داده بهت کم کم روحیش و خلق و خوشم میاد تو وجودت

ثالثا من فک میکنم یه جورایی چون ۷ ساله مادر یه دختر بودی این احساس  تو وجودت ریشه دوونده که مادر یعنی بچت دختر باشه.

من بر عکس توام احساس مادر یه دختر بودن برام غریبه حتی قبل اینکه بچم پسر شه.

اما خدا که نان دهد دندان دهد خدا خودش صلاحت و می دونسته .

خدا حفظش کنه❤❤

ممنون گلم ،خدا یه پسر شیرین بهت بده 

باهاش حرف بزن و از دومادیش بگو ،از اینکه قراره بهترین رفیق واسه خواهرش باشه 

داداش داداشه ،حتی اگه ۷سال کوچیک تر باشه 

بگو براش زیادی غیرتی بازی در نیاره 

باهاش حرف بزن و ارتباط برقرار کن

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
اولا مبارکه خوش قدم باشه ثانیا وقتی خدا داده بهت کم کم روحیش و خلق و خوشم میاد تو وجودت ثالثا من ف ...

منم مث شمام ،حس نمیکنم بتونم مادر یه دختر باشم ،ولی ۱ماه تو بارداریم که احتمال دادن بچه م دختر باشه عمیقا باهاش ارتباط برقرار کردم

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
برعکس من فکر میکردم دومی پسره. همه هم بلااستثنا میگفتن به قیافت میخوره پسر باشه و ازین چرت و پرتا.&n ...

دختر کلا همینه بخوای نخوای عاشفش میشی ، پسر و نمیدونم 😏

دخترررر عشقه عششششششق  نمیدونی چقدر شیرینه چقدر ناز داره چقد مهربونع چقدر عزیززززه  انشا ...

اتفاقا پسرا خیلی مامانشونو دوست دارن. شاید مثل دخترا نشون ندن ولی مامان دوستن

اتفاقا پسرا خیلی مامانشونو دوست دارن. شاید مثل دخترا نشون ندن ولی مامان دوستن

من خودم دو تا پسر دارم پسر بزرگم هر روز چند بار میگه مامان دوست دارم صداش میکنم میگه جانم . میاد بوسم میکنه خیلی 

شیرینه باید بهش محبت کنی

😶😔😔😔

اینجوری نکن یه در صد فکر کن بچه تو شکمت سالم نباشه . هیجوقت خودتو نمیبخشی. به نظر من همون جور که دخترا دوست داشتنی ان پسرا هم هستن شایدم بیشتر . فقط به نحوه تربیت و محبت کردن خودت بر میگرده