2777
2789
عنوان

بچه دومم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 57 پست

مگه کسایی ک الان مادر پسر هستن تا حالا تجربه پسر داشتن رو داشتن ... اینکه در خودت ببینی میتونی مادر ی پسر بچه باشی چیزی نیست ک با دیدن تو خودت پیداش کنی بلکه بعد از بدنیا اومدن بچت اون حس مادر ی پسر بودن تو وجودت روشن میشه عزیرم ... خدارو شکر کن و ازش بابت دوتا نعمتی ک بهت داده شاکر باش خیلی ها ارزو دارن جای تو باشن ب چیزای دیگه هم فکر نکن انشاله کوچولوت سالم میاد بغلت 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
طبیعیه.منم بچه نمیخواستم به خاطر دخترم تنها نباشه دوباره باردار شدم .دخترم خواهر میخواست.خودمونم دلم ...

الان دوسش داری ؟؟؟

چرا من فکر میکنم نمیتونم دوسش داشته باشم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر و دختر هر دو تا ی جور شیرینن. دنیا بیاد نظرت ۱۸۰ درجه میچرخه. دعا کن خدا بهت ی بچه سالم بده. اینجوری هم نگو چون بچت میفهمه این چیزا رو و هیچ گناهی تو اینکه تو نمیتونی ارتباط بگیری نداره. اون بچه الان فقط مادرشو احتیاج داره 

ببین یکی بود پسر میخواست دختردار شده بود شما دختر دار شدی پسر میخواستی هماهنگ کنین باهم تو بیمارستان طی یک خطای انسانی بچه ها رو عوض کنید هردو به مرادتون برسید😁

اما جدای شوخی ان شاا... صحیح و سلامت باشه مطمین باش پسر داشتنم دنیای شیرین خودشو داره

چرا ترازوهاتون  میزون نیس خدا وکیلی من سر در نمیارم  یکی میناله چرا دختر شد یکی میناله &nb ...

آره واقعا دیروز یک خانم بود میگفت همه کار از رژیم و زمان رابطه و ...کردیم تا بچه مون پسر بشه دیدیم دختره و خیلی ناراحت بود

من بچع دومم برام فرقی نداشت چی بشه ،ولی خانواده شوهرم میگفتن باید پسر باشه، تا رفتم دیدم دختر هم خوشحال بودم هم ناراحت ، ناراحت واسه اینکه باید تیکه های فامیلای شوهر و بشنوم انقدر بهم تیکه انداختن شبا با گریه میخوابیدم ،همش میگفتم خدا کنه سونو اشتباه کرده باشه بچم پسر باشه تا دهن اینارو ببندم، تا روزی ک زایمان کنم هیچ حسی بهش نداشتم ،ولی وقتی زایمان کار انقدر بهش وابسته شدم ک روزی هزار بار میگفتم خدایا غلط کردم،الانم ۲ماه و ۲۱روزشه فداش بشم ،

💕💞
کسی بود مثل من باشه ؟؟ بعد زایمان حستون چطوری بود ؟؟

منم اوليم پسر بود

فکر میکردم نمیتونم مادر دختر باشم

مطمین بودم دومی هم پسره

ولی دختر شد منم تو ذوقم خورد

ولی وقتی ب دنیا اومد دیدم چ قدر اشتباه میکردم

الان عشق و زندگی من و باباشه

ببین یکی بود پسر میخواست دختردار شده بود شما دختر دار شدی پسر میخواستی هماهنگ کنین باهم تو بیمارستان ...

🤦🏼‍♀️باور کن پیش خودم فکر میکنم خدایا مگه میشه یکی دختر نخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا بیاد عوض کنیم 😑😑😑😑

این در خودم نمیبینم مد جدیده!؟ 

جمع کنید بابا

اونی که باید در شما ببینه خدای خالق و باتدبیره 

هورموناتون بهم ریخته انگار

یکی در میون تاپیک جنسیته

تو قرن 21😶😶

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

آره.چرا که نه.ببین طبیعیه.سعی کن دیگه به دختر فکر نکنی.مدام میگفتم خدایا شکرت.ایشالا یه بچه خوب باشه وسالم که همیشه به خاطر داشتنش ازت ممنون باشم.خیلی بهم کمک کرد تا حسم خوب بشه.با خودم میگفتم لزوما دختر میبود هم به درد هم نمیخوردن.بعضی خواهرها دور از جون مثل سگ و گربه هستن.فقط گفتم سالم باشه.به درد هم بخورن و ...

منم اوليم پسر بود فکر میکردم نمیتونم مادر دختر باشم مطمین بودم دومی هم پسره ولی دختر شد منم تو ذو ...

دخترررر عشقه عششششششق 

نمیدونی چقدر شیرینه چقدر ناز داره چقد مهربونع چقدر عزیززززه 

انشالله خدا حفظشون کنه ...

حس میکنم پسر هیچی واسه دوست داشته شدن نداره 😥

دخترررر عشقه عششششششق  نمیدونی چقدر شیرینه چقدر ناز داره چقد مهربونع چقدر عزیززززه  انشا ...

حالا صبر کن

مهربونی پسر ب مادرش هم عالمی داره

یه تکیه گاهی میشه برای خودت و ابجیش

پسر برای مادر خیلی شیرینه

من بچع دومم برام فرقی نداشت چی بشه ،ولی خانواده شوهرم میگفتن باید پسر باشه، تا رفتم دیدم دختر هم خوش ...

به منم میگفتن ولی انقد قاطع جوابشونو میدادم سکوت میکردن ....

نمیفهمن دیگه دختر چه موجود عزیززیه