2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو ترکیبی داره درمان نداره و باید رعایت کنی من چندساله درگیرشم

درمان داره عزیزم البته تو طب سنتی

من دخترمو متخصص اطفال که خیلی هم تعریفشو میگنن نتونست درمان کامل بکنه اما طب سنتی کامل درمانش کرد

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

قبلا دکتر پماد مگا کورت داده.میزنم قرمزیش میره.ولی دوباره برمیگرده.انگشتم خیلی ورم کرده نسبت ب اون یکی دستم.

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
قبلا دکتر پماد مگا کورت داده.میزنم قرمزیش میره.ولی دوباره برمیگرده.انگشتم خیلی ورم کرده نسبت ب اون ی ...

اینا درمانهای موضعی و موقتیه باید ریشه ای درمان کنی مزاجتو درست کنی

قبلا دکتر پماد مگا کورت داده.میزنم قرمزیش میره.ولی دوباره برمیگرده.انگشتم خیلی ورم کرده نسبت ب اون ی ...

علتشم پیدا کن 

مثلا من بعد یک مدت فهمیدم شبا وقتی خوب نمیخابم صبح دستم اگزما میشه یعنی ب اعصابم ربط داره 

ولی اگه پمادارو‌خواستی برنی باید یک مدت چهار الا پنج ماه دستکش نخی دستت باشه واسه هرکاری

من بعضی وقتا میگیره دستم مث الان انگشتمم پوسته پوسته شده داخلش

ایندفعه رو ازسوراخ شدن دستکشم میدونم.تاحالادکترم نرفتم خودش خودب خودخوب میشه حساس شه دوباره برمیگرده..گوجه وفلفل وفاف وریکا دشمنشه برامن

طب سنتی دارو چی بهش داد

دوتا پماد یکیش الفا بود اونیکی یادم نیس

و یه رژیم که توش فرنی و شیربرنج و ماست قاطی شده با خاکشیر و بارهنگ و ...به خودمم چون شیرمیدادم بهش سوپ جو و شیربرنج و...