2789
عنوان

عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
مشکلش اینه که چون خودش طلاق گرفته دلش میخواد همممممه طلاق بگیرن.تا اونجام که بتونه تلاش میکنه به هدف ...

بايد تا جايى كه مى تونى از اين آدم فاصله بگيرى و سر شوهرت رو تو خونه و بيرون گرم كنى تا نره با اين آدم حرف بزنه. بايد ديدش رو باز كنى. تو زنشى بايد بتونى روى مخ شوهرت كار كنى. اين مى شه تلاش تو كارى كنى كه فتنه خنثى بشه.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی بگم حاشا میکنن هم خودش هم شوهرم بعدشم یه دعوا راه میندازه بینمون یه قدم به هدفش نزدیکتر میشه

من كه اون آدم و شما رو نمى شناسم. بايد راهش رو پيدا كنى.هر آدمى رگ خواب داره. بايد با هوشيارى حرف بزنى با روانشناسى موقعيت ها تا نتونه از آب گلآلود ماهى بگيره.

بايد تا جايى كه مى تونى از اين آدم فاصله بگيرى و سر شوهرت رو تو خونه و بيرون گرم كنى تا نره با اين آ ...

عزیزم مادرشه 

بخدا انگار جادوش کرده اصلا تاثیر حرفاش روش عجیبه پشت سرمن دروغ میگه اینم باور میکنه بعد قسم میخوره میگه پشت سرتو حرف نمیزنه چندبارم بهش ثابت کردم که روش کم شه وانقدر قسم دروغ نخوره اصلا تاثیر نداره نمیدونم چکار کنم دیگه

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
من كه اون آدم و شما رو نمى شناسم. بايد راهش رو پيدا كنى.هر آدمى رگ خواب داره. بايد با هوشيارى حرف بز ...

دروغ میبافه

به شوهرم گفتم ببین نمیتونه یه حرف راست بزنه که من بدی کرده باشم مجبوره دروغ بگه برا خراب کردن من پس یعنی من خیلی خوبم ولی اثری نداره روش

خوب تو رفتار ت بايد نشون بدى دروغ مى گه.

معلومه كه اون مادرش هست و زير بار نمى ره.

اگر حرفى شنيده زده تو روش نيار و تو عمل ثابت كن دروغ مى گه. سياستى برو جلو.

من كه اون آدم و شما رو نمى شناسم. بايد راهش رو پيدا كنى.هر آدمى رگ خواب داره. بايد با هوشيارى حرف بز ...

تو روی خودم هزارتا دروغ دهنم گذاشت و توهین کرد جلو شوهرم زد زیر همش گفت من نگفتم بعد شوهرمم‌قسم میخوره که همچین آدمی پشت سرم دروغ نمیگه بخدا از دست شوهرم دارم دق میکنم 

خوب تو رفتار ت بايد نشون بدى دروغ مى گه. معلومه كه اون مادرش هست و زير بار نمى ره. اگر حرفى شنيده ...

هزار بار بهش ثابت شده خودش میدونه اون فتنه س و من اصلا دروغ نمیگم ولی فقط یه لحظه س دوباره براش حرف بزنه یادش میره همه چی

خواب نیست خودشو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد

خوب تو رفتار ت بايد نشون بدى دروغ مى گه. معلومه كه اون مادرش هست و زير بار نمى ره. اگر حرفى شنيده ...

بهش ثابت کردم ولی سری بعد ببینتش روز از نو روزی از نو

نمى دونم طاهرا مشكل از شوهرت هست كه ثبات نداره. يه مدت خودت رو كاملا بى اهميت نشون بده اصلا راجع به اين موضوع بحث نكن. بعد ببرش مشاور و يا مديتيشن و از راه هاى ديگه ذهنش رو به سمت خودت بكشون به هر حال تلاش كن.

اميدوارم همه بدى ها از زندگيت دور بشه. به خدا هم توكل كن و ازش كمك بخواه صادق باشى صادقانه كمكت مى كنه.

ان شاءا... خير و خوشبختى سر راهت قرار بگيره

🙏🏻🌺🙏🏻🌺