2789
عنوان

عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
خدا دیرگیر و شیر گیره شک نکن اگه حقی ازت ضایع شده خدا پاسخگوا

امیدوارم

فقط برااین نفرینش میکنم که تا زندگیمو نابود نکنه دست برنمیداره وگرنه اگه الان دیگه بیخیال شده بود منم داشتم با آرامش زندگیمو میکردم

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
منم با قلب شکسته تو بدترین شرایطی که برام درست کرده خدارو صدا زدم و خواستم حقمو بگیره واقعا تا نبینم ...

ای خواهر انقدر من ازین گریه ها کردم انقدر خدارو صدا زدم اما .........نمیدونم شاید قرار نیست ما ببینیم چجوری خدا انتقاممونو میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من واقعا چیز زیادی نمیخوام فقط این آدمی که داره بین منو شوهرمو بهم میزنه لال شه تا نتونه حرف بزنه و ...

درین مورد که میگی واقعا جواب میگیر ی.چون نفاق بین زن و شوهر کار شیطانه و دست شیطانه.از،خدا بخوای اونو دورش،میکنه.

امیدوارم فقط برااین نفرینش میکنم که تا زندگیمو نابود نکنه دست برنمیداره وگرنه اگه الان دیگه بیخیال ...

بهرحال مطمین باش خدا بر هر چیزی از همه دانا و شنواتره و دقیقاااا میدونه چکار کنه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
من خودم از بچگی یادمه همه هم میگن.به هیچکس بی احترامی نکردم و دل هیچگس نشکستم.اما از همون کوچکی که ب ...

منم هیچوقت نتونستم کسیو اذیت کنم تا اونجاییم که تونستم از حق مظلوم دفاع کردم چون از عدالت خدا ترسیدم گفتم سرم میاد

خدا وند جايى وارد عمل مى شه كه شما فكرش رو هم نمى كنى!!!

اگر موردى باشه كه شما بتونى خودت براى زندگيت كارى كنى و تلاشت رو نكنى ممكن هست خداوند هم سما رو به حال خودتون واگذار كنه. هر كس بايد براى زندگى خودش تلاش كنه، خدا جواب تلاش و زرنگى و نيكى رو مى ده.

انسان هايى كه دست رو دست مى گذارند و خودشون رو به مظلومين مى زنند و منتظرن دست غيب بياد بزنه تو گوش ظالمين به هيچ كجا نمى رسند.

عدالت خدا اونجاست كه مى گه بعد از هر سختى راحتى هست، از رگ گردن بهتون نزديكترم، بهم اعتماد و توكل كنيد. دعاى خير كنيد و از همه مهمتر:

از تو حركت و از من بركت

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
درین مورد که میگی واقعا جواب میگیر ی.چون نفاق بین زن و شوهر کار شیطانه و دست شیطانه.از،خدا بخوای اون ...

عین شیطان تو فیلم او یک فرشته بود میمونه

ظاهر مومن باطن شیطان آدم بدذات و بدجنس دیدم ولی همچین آدمی تو مخیله مم نمیگنجید که وجود داشته باشه

خدا وند جايى وارد عمل مى شه كه شما فكرش رو هم نمى كنى!!! اگر موردى باشه كه شما بتونى خودت براى زندگ ...

بله درسته ولی واقعا موردی نیست که کاری ازمن بربیاد نمیدونم باید چکار کنم 

عین شیطان تو فیلم او یک فرشته بود میمونه ظاهر مومن باطن شیطان آدم بدذات و بدجنس دیدم ولی همچین آدمی ...

دییقا همچین ادمی ام تو زندگی من بود...هیچکسم باورش نمیشه..دستم به هیجا بند نیست...خیلی از،خدا خواستم نمیدونم چی میشه😔

واقعا باید به هر کس اندازه خوبی کرد ک مشکل ساز نشه من خاهر شوهرم دایم بچشو میزاشت پیش من میرفت سرکارهفت روز هفته خونه ما پلاس بودن دست آخر میگه تو با شوهرم سر وسر داری هیچی نگفتم و واگذارش کردم بخدا بعد چندروز با یه قران اومد توخونم ک ببخش منو همش دارم  بد میارم و این حرفا گفتم به احترام قرانه ک هیچی بهت نمیگم ولی حلالت نمیکنم الانم دیگه مثل قبل نیستم اصن سرد شدم

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂
خدا وند جايى وارد عمل مى شه كه شما فكرش رو هم نمى كنى!!! اگر موردى باشه كه شما بتونى خودت براى زندگ ...

منم نمیدونم باید چکار کنم نه دستم بهش میرسه نه توان مقابله دارم باهاش

بله درسته ولی واقعا موردی نیست که کاری ازمن بربیاد نمیدونم باید چکار کنم 

نمى دونم مى گى يه نَفَر با زبونش مى خواد تو و شوهرت رو از هم دور كنه. 

خوب برو بشين جلوش رودر رو حرف بزن ببين حرف حسابش چيه؟ جلوش سكوت نكن

منم نمیدونم باید چکار کنم نه دستم بهش میرسه نه توان مقابله دارم باهاش

پس اگر اينقدر ازت دور هست ولش كن و به خدا واگزارش كن، بهش فكر نكن. 

نمى دونم مى گى يه نَفَر با زبونش مى خواد تو و شوهرت رو از هم دور كنه.  خوب برو بشين جلوش رودر ...

مشکلش اینه که چون خودش طلاق گرفته دلش میخواد همممممه طلاق بگیرن.تا اونجام که بتونه تلاش میکنه به هدفش برسه.بااین آدم میشه حرف زد؟ به شوهرم ثابت شده که قصدش تفرقه انداختنه ولی از بس این مرد گنده دهن بینه که نمیتونه تحت تاثیر حرفاش قرار نگیره

نمى دونم مى گى يه نَفَر با زبونش مى خواد تو و شوهرت رو از هم دور كنه.  خوب برو بشين جلوش رودر ...

من چیزی بگم حاشا میکنن هم خودش هم شوهرم بعدشم یه دعوا راه میندازه بینمون یه قدم به هدفش نزدیکتر میشه