2821
2789
عنوان

راسته که میگن

653 بازدید | 25 پست

اگه کسی نوزادش فوت کنه در باغ بهشت منتظر پدر و مادرش میمونه تا وقتی برن پیشش؟یعنی گناهانشون بخشیده میشه؟! 

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

بنظر خودت راسته؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

منم شنیدم فکر کنم درسته

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته حق الناس گردن هرکس باشه، هیچ‌طوری بخشیده نمیشه  مگر اینکه خود طرف حلال کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بنظر خودت راسته؟

آخه اینو از کسی شنیدم که خیلی از اینجور حرفا و مباحث بلده این به شک انداختتم وگرنه قبولش برا خودمم سخته

کسی باغ بهشتو دیده ؟؟؟میدونه وجود داره؟؟؟ اصلا کسی میدونه دنیای پس از مرگ چطوره 

لابد حدیثی روایتی چیزی هست 

والله من ک زندگی خودم تمام اطرافیانم میبینم کم کم داره ب همه چی شک میکنم حتی بخدا و عدالتش

واقعا منم همینطور

2828
2791
2779
2792