2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔😔

290 بازدید | 19 پست

بچه ها 

من فردای اونروزی که سقط کردم رفتم پیش مادرم چون زانوشو عمل کرده بود...یک ماه و نیم اونجا موندم و فقط پنجشنبه جمعه ها میرفتم خونه ی خودم پیش همسرم...الان خوابم نمیبرد گوشی شو برداشتم که از هیستوری گوگلش آدرس یه سایتی که فیلمای خارجی میزاره رو بردارم دانلود کنم یهو دیدم تو تاریخایی که من خونه مامانم بودم فیلمای ناجور نگاه میکرده...😔😔

حس خیانت بهم دست داده شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟؟نمیدونم چیکار کنم من اهل کنکاش تو گوشیش نیستم میترسم به روش بیارم بگه فضولی کردی به روشم نیارم دیوونه میشم...از طرفی هم برادرش اهل زن بازیه میترسم اینم زمینه ای باشه برای خیانت یا شایدم بهم خیانت کرده و خبر ندارم😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من تو این چند سال یکریز نگاه میکنه..تو گوشیش پره..هیچوقت هم ازم خجالت نمیکشه منم باهاش کنار اومدم..مریضیه جنسی داره بنظرم چون وقتی یه زنو نگاه میکنه لباس تنشو نمیبینه زیر اون لباسو میبینه..وقتی بهش میگم میگه چشمای من مگه مادون قرمزه؟میگم اگه ناپاک باشه بله 😏

از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏
خب نبودی حق داره نرفته با کسی طفلی خودشو با فیلم ارضا کردع  مثبت اندیش باش

یعنی چی عزیزم من میخواستم حامله بشم دوباره اگه اجازه نده دکتر باید فیلم ببینه ۹ ماه یا بره با کسی؟؟من اینکارو کنم وقتی که اون به مشکل بخوره درسته؟