2777
2789
عنوان

خوابهایی ک همش ب واقعیت تبدیل میشه

60796 بازدید | 163 پست

من تمااااام خوابایی ک دیدم تعبیر شدن اصلا امکان نداره خوابم تعبیر نشه ..همشونم تعریف میکنم برا شوهرم یا مامانم ..شوهوم میگه ازت میترسم ..

بخدا خواب ببینم فلانی مرده صدرصد میمیره ..یا خواب ببینه یکی حاملس زرتی حامله میشه حتی یکی از اقوام ک ۱۲سال بچه دار نشد من خابشو دیدم بهشم گفتم گفت امکان نداره من حتی دکترم نمیرم همون ماه بهم زنگ زد با گریه گفت حاملس برام یه پلاک طلا خرید

ب مرگ مادرم اون روزی ک سردار سلیمانی مرد من شب قبلش خواب دیدم از بالای خیابونمون تا پایین همه همسایه ها پارچه مشکی زدن جلو خونشون ..فرداش پاشدم برا شوهرم گفتم شوهرم خندید گفت خدا بخیر بیاره ..بعد رفتیم تو اینستا شوهرم گفت دهنت سرویس سردار سلیمانی مرده..

یا مثلا یه شب خواب دیدم تو کوچه مادرم اینا یه جنازه اوردن وسط کوچشون میچرخونن ..فرداش ب مامانم زنگ زدم گفت صبح خبر اوردن ک عروس همسایمون مرده بعد واقعانم جنازشو اوردن تو کوچه ..

یا خواب دیدم تو کوچه خالم اینا دعوا شده موندیم پشت پنجره داریم نگاه میکنیم ب خالم ک تعریف کردم گفت ببشعور مگه تو دیشب تو دعوا بودی اخه دیشب دعوا بود تو کوچمون مام نگاه میکردم گفتم بقران من خوااابشو دیدم

یا مثلا خواب ببینم برا یکی یه اتفاقی افتاده دقییییقا همون اتفاق میوفته براش ..

سر همین خواب دیدنام یه مدت حالم ب شدت بد بود چون خواب عموم دیده بودم ک فوت شده بلافاصله عموم مرد خیلی حالم بد بود همه میگفتن برو سرکتاب باز کن با اینکه اعتقادی نداشتم خلاصه ب اسرار یه فامیل رفتیم پیش یکی ..بعد تا از در رفتم داخل اون اقا ب شوهرم گفت از این زن بترس چون هم خواباش واقعیت داره هم نفرینش میگیره هم دعاش گیراس ..با اینکه ما اصلاااا یه کلام با اون اقا حرف نزده بودیم اصلا بهش نگفته بودم برا چی رفتم اونجا بعد ازم پرسید حالا برا چی اومدی ..گفتم خوابام کلافم کردن ..هرشب خواب میبینم خوابامم تعبیر میشه منو ب هم میریزه ..گفت هیچ راهی نداری تو رویاهای صادقانه میبینی گفت خیلی کم پیش میاد کسی این شکلی باشه ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

کسی مثه من هست؟ من خییییلی کلافم از خوابیدن میترسم ..از خواب دیدن وحشت دارم ..

وقتی ک عموم مرد تا چند وقت وقتی ک میخابیدم گوشیمو کوک میکردم ک نیم ساعتی یه بارزنگ بخوره ک من خوابم عمیق نشه ک خواب نبینم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خوابام تعبیر میشه ، به خودت تلقین نکن اصلا تعبیرارم نبین 

این اصلا تلقین نیس ..اصلا خوابم جوری نیست ک نیازی ب تعبیر خواب داشته باشه ..مثلا خواب دیدم عموم تصادف کرده مرده ..دقیقا بر اثر همون تصادف مرد ..

کسی مثه من هست؟ من خییییلی کلافم از خوابیدن میترسم ..از خواب دیدن وحشت دارم .. وقتی ک عموم مرد تا چ ...

من اینجوریم ولی خواب با معنی ببینم تعبیرشو که ببینم اون اتفاق میوفته توام ایتقدر به خودت تلقین نکن حرف جادوگرارو هم گوش نده

فقطم خواب مرگ مردمو دیدی😐😐😐😐 

ن خیلی چیزا ..ولی من از خواب مرگ دیدن میترسم ..