2777
2789
عنوان

خال برداری

643 بازدید | 8 پست

دوستان من پارسال از روی صورتم ۲تا خال خیلی کوچیک و سطحی رو برداشتم، با روش کوتر!

متاسفانه فرو رفتگی های خفیفی روی صورتم مونده، کسی میدونه که باید چیکار کنم تا برطرف بشه ؟

بعدازاینکه خال برداشتی چه پمادایی زدی؟ 

تا ۱۰ روز اول هرروز ۲بار روی خال ها یه کرم عسل مانند تجویز کرده بود دکتر، اسمشو یادم نمیاد اونو میزدم، حدودا بعد از ۱ماه بازم که رفتم دکتر ببینه گفت پماد ترتینوئین بزن تا لایه برداری کنه خوب شه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا ۱۰ روز اول هرروز ۲بار روی خال ها یه کرم عسل مانند تجویز کرده بود دکتر، اسمشو یادم نمیاد اونو میزد ...

باید فیبرینولیزین میزدی تا چال نشه یا فرورفتگی ایجادنکنه روی پوست

ترمیم کننده نمیزدی فقط هانی اسکین (همونیه که گفتی مثل عسله)میزدی؟

باید فیبرینولیزین میزدی تا چال نشه یا فرورفتگی ایجادنکنه روی پوست ترمیم کننده نمیزدی فقط هانی اسکین ...

نه فيبرينوليزين نزدم، هاني سكين هم نبود خارجي بود همه جارو بهم زديم تا پيداش كنيم قيمتشم حدود ١٠٠ و خورده اى بود

سلام عزیزم

اگر بعد از برداشتن خال، روی صورت شما جای اون مشخصه، یک میکرودرم ملایم و یا حتی لیزر میتونه موثر باشه. من هم متاسفانه همین مشکل را داشتم ولی از طریق یکی از دوستانم با کلینیک جام جم توی خیابان دولت نبش بلوار کاوه آشنا شدم و بعد از 3 جلسه مراجعه هم جای خال پر شده و هم صورتم شفاف تر و جوان تر شده.