2777
2789

نميدونم عزيزم ولي انشالله که چيزي نيست❤😘💛

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علائم سقط هست تاسه ماه بعدسه ماه بهش میگن علائم زایمان زودرس من تا آخربارداریم این درد روداشتم😩😩😩بیشتراستراحت کن نزدیکی نکن توالت فرنگی استفاده کن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
علائم سقط هست تاسه ماه بعدسه ماه بهش میگن علائم زایمان زودرس من تا آخربارداریم این درد روداشتم😩😩😩 ...

آخه من شنیدم اگه شدید باشه یا با خونریزی باشه خطرناکه؟

آخه من شنیدم اگه شدید باشه یا با خونریزی باشه خطرناکه؟

منم خونریزی نداشتم فقط دردبود😑بارداری دومم این دردهابودولی متاسفانه تو۱۰ هفته سقط شد😔ان شاالله که مال شمابمونه تاآخروسلامت بیادبغلت🥰

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز