2777
2789
عنوان

درس وازدواج

130 بازدید | 15 پست

کسیو دیدین که هم در درس هم در ازدواج موفق بوده ؟و به خودش میرسیدع؟خستگی کار زیاده ،واقعن آقا همکاری کرده؟ترم ۳ بخوام نامزد کنم ،خوبه با یه کارمند شهرداری؟در شان تربیت معلم هست یا کلن یه کارمند با حقوق معمولی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوران دبیرستان یه دوست داشتم دوم عقد کرد سوم رفت خونه خودش چهارم بچشو به دنیا اومد رتبش شد۹۹۰ اینا در حالی بود که شوهرش کارگر بود

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن

من ترم ۱کارشناسی عقد کردم ترم ۳هم عروسی

معدل کل لیسانسم الف شد

دانشگاه هم سراسری روزانه میخوندم رشته تم هم فوق العاده کار عملی میدانی زیاد داشت

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است

میشه من خواهرم تو متاهلی تا دکترا خوند ۲۰ سالش بود شوهر کرد 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
منم تربیت معلمم ،دیلمم تجربی بود،تربیت معاما همه زود شوهر میکنن 

نه اینو دبیرستان شوهرش دادن اره 😂 چن روز پیش تو خیابون بودم دوتا پسر جلوم بودن یکیشون میگفت داداش من سه تا دخترو نشون کردم هر کدوم امسال تربیت معلم قبول شه میرم خاستگاریش😂😂😂 اون یکی دیگه هم میگفت خوش گفتی منم باید یه کاری کنم😂😂

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
نه اینو دبیرستان شوهرش دادن اره 😂 چن روز پیش تو خیابون بودم دوتا پسر جلوم بودن یکیشون میگفت داداش م ...

پسرای خودشون گه نیستن دنبال دختر معلمن مث پسردایی من