2777
2789

خاهرشوهرم ک ۱۵سالشه ب پسر ۲سالم رحم نمیکنه اذیت میکنه پاشو میندازه ک پسرم بخوره زمین ب پسربزرگم یادمیده بایدداداشتو بزنی برات خوراکی میگیرم.باهات دوست میشم امروز صبح دیدم هی سر ب سر پسرکوچیکم میزاره تا میره ی بالشت برداره فوری میدوعه میگیره پسرم راه میره پاشومیندازه اون میفته زمین جیغ میزنه الکی بعد ک پسرم میخورع زمین میگخ آخی سرت بشکنه ایشالله پات بشکنه چقدرجون داری من آدمی نیستم ک بابچه دهن ب دهن بشم ولی چندوقته رواعصابمه این کارهاش اصلا هم نمیرم خونشون چون تویه ساختمونیم مادرشوهرم زنه خیلی مهربونیه خودش دعوتم کرده بودناهار منم ناراحت شدم پسرمو برداشتم اومدم خونه خودم شوهرم بلافاصله اوند گفت چرابچه گریه میکنه گفتم خاهرت بابچه ۲ساله خودشویکی کرده و.....خداشاهده تواین چندوقت ب شوهرن نگفته بودم چون خیلی روبچه حساسه شوهرمم رفت باهاش دعواکرد حالابرداشته این پروفایلو برای من گذاشته چی بزارم پروفایلم؟ک جوابشوکامل بدم

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعادل معادل رواني نداره با زنجير ببندينش :|

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

چی گذاشته مگه عتیقه خانم

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥