عزيزم هر بچه اي فرق داره ، دختر من از تقريبا ٩ ماهگي با كمك مبل مي ايستاد و از ١٠ ماهگي هم با كمك مبل و وسايل راه ميرفت و اواخر ١٣ ماهگي چند قدم بر ميداشت و ١٤ ماهگي هم ديگه كامل راه افتاد .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر من ۱۴ ماهگی راه رفت. یعنی یه روز حس کردم میخواد راه بره و فقط اعتماد به نفس نداره...جلوم به فاصله چند قدم گذاشتمش و بعد ولش کردم و بغلم رو باز کردم، دستش رو باز کرد و ۲ قدم اومد و پرید بغلم....فرداش هم من و باباش با فاصله نشستیم و دستامون رو باز میکردیم که از بغل من بره بغل باباش و برعکس...کم کم هم فاصله بینمون رو زیاد کردیمممم... ۲ روزه راه افتاد
عزيزم به موقعش همه كارهاشون رو انجام ميدن ، الان پسر من كارهاي حركتيش يك مقدار از دخترم عقب تر هست ولي توي ارتباط برقرار كردن جلوتر هست ، بچه ها با هم فرق دارن ، ان شا الله خدا دختر شما رو هم حفظ كنه و همه بچه ها عاقبتشون به خير بشه .
الهی عزیززم با این حساب دختر منم ۱۳-۱۴ ماهگی راه میفته
بستگی داره، من دخترم تازه ۱۱ ماهگی ۴دست و پا رفت. دیر هم غلت زد اما از نظر ارتباط اجتماعی و صحبت کردن خیلی جلو بود...نگران نباش. اینقدر برات راه بره که خسته بشی