2777
2789
عنوان

فیلم های مبتذل در بارداری

38609 بازدید | 33 پست

سلام خانوما خوبین؟ نمیدونم چرا اینجوری شدم ، قبلا که مجرد بودم فیلم شاید میدیدم اما خیلی وقته توبه کرده بودم ،ازوقتی باردار شدم نیاز جنسیم ده برابرشده ،  هر هفته ام توخواب ارضامیشم ناخواسته ،خیلیم ناراحت میشم . هر ده روز یبارم له سرم میزنه فیلم مبتذل میبینم ،خییییلی ناراحتم ازاین اتفاق خییییلی 😢😢😢😢چیکارکنم؟؟؟ضرر داره برابچه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فیلمش کار ندارم این همه استرسی که بعدش میکشی رو روان بچه خیلی تاثیر داره‌...

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

تنها   و بیکار نمون 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

نبین عزیزم،باشوهرت حرف بزن،مشکل تو حل کن

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........