2821
2789
عنوان

درد دست راست

5439 بازدید | 10 پست

بچه ها از ناراحتی زیاد دست درد میگیره؟؟؟؟ چند وقته یه موضوعی شدیدا ناراحت و عصبیم کرده امروز دستم شروع کرده درد میکنه مخصوصا وقتی تکونش میدم یعنی از اعصابه؟یا دارم سکته میکنم کم کم😐😑😐

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست راست از اعصابه و دست چپ از قلب... استرس و فشار باعث درد شده،یه جوشونده گل گاوزبان بخور شاید بهت ...

ممنون حتما الان دم میکنم خدا کنه خوب شه فقط همینو کم داشتم آخه این وسط😑

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
ممنون حتما الان دم میکنم خدا کنه خوب شه فقط همینو کم داشتم آخه این وسط😑

فشار عصبی خیلی بده

اولش از دستت شروع میشه بعد خدایی نکرده به تمام بدن منتقل میشه

بهتره کمتر فکرو خیال کنی تا به حالت عادی برگردی

برا اعصابته  اروم باش  شبم گل گاوزبون دم کن با عسل بخور

همین الان امتحانش میکنم مرسی از پیشنهادت

شربت بهار نارنج وبید مشکم بخور عزیزم

باشه، هر روز؟