2777
2789
عنوان

چی بگم🤔😅

566 بازدید | 21 پست

بیاید از خراب شدنای خنده دارتون تو جمع بگید 

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تو مدرسه داشتن قرص میدادن معاون هم تو کلاس بود ...فک کردم معاونمون رفته قرص رو باز کردم خورد و خاکشیر کردم قشنگ باحرکات موزون ریختم زمین دیدم معاون چه قشنگگگ نگاهم میکنه.. هیچی دیگه بقیشو میدونید😣😂

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
ما کوردیم و تو احوال پرسی با اقایون به کوردی میگیم نوکر ریشت هستم و من اشتباهی گفتم نوکر گیستم😒😑

😅😅

سر سفره به بچه آبجیم کوچولو هس گفتم خاله آب تو به من بخورم 

مهمونی هم بدونیم 

بعد همه یه جوری نگاه کردن 

اومدم درسش کنم بدتر کردم گفتم نه منظورم آب توی ليوانت هس

خدایا شکرت 🙏🏻
خراب شدن؟ خراب شدنم بر میگرده ب دوران طفولیت ک خودمو خراب میکردم  دوس داری از خرابام تعریف کن ...

😐

هیجی رفتم سر کلاس کنفراس بدم گوشیم گذاشتم رو میز استاد

کنفرانسم تموم شد گفتم بدم اب بخورم از کلاس اومدم بیرون 

بعد که دوباره اومدم کلاس استاد گفت اقاتون دو بار زنگ زده میخوای برو جوابش بده نگرانت نشه ی وقت

هیچی جلو همه آبروم برد😩😩😩😩😫😭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
سر سفره به بچه آبجیم کوچولو هس گفتم خاله آب تو به من بخورم  مهمونی هم بدونیم  بعد همه یه ...

😂😂😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

هیجی رفتم سر کلاس کنفراس بدم گوشیم گذاشتم رو میز استاد کنفرانسم تموم شد گفتم بدم اب بخورم از کلاس ا ...

😅😅

پریشب بند سو تینم خیلی اذیتم میکرد در اوردم گذاشتم کنار تختم.دیروز داداشم و دختر کوچولوش اومدن خونمون. منم پام شکسته نمیتونستم از جام بلند شم.دخترش چهار دست و پا رفت تو اتاق خابم منم اصن حواسم نبود به داداشم گفتم برو نازگل رو بیار. اونم رفت اوردش.وقتی که رفتن من رفتم تو اناق خاب بخابم دیدم اون لامصب کف خونه س 

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
پریشب بند سو تینم خیلی اذیتم میکرد در اوردم گذاشتم کنار تختم.دیروز داداشم و دختر کوچولوش اومدن خونمو ...

اییی😅😂😂

خوب بود

نوکرم😂😂😎😎😅

😅⁦♥️⁩⁦♥️⁩