2777
2789
عنوان

اینستاگرام

92 بازدید | 17 پست

سلام.من راستش کلا نظرم اینه که نبایدآدما پاپیچ هم بشن و به هم گیربدن چون واقعا هرکسی بخواد هرکاری بکنه میکنه.ولی بازم دلم ی جوریه.منوشوهرم به ظاهر هیچ شبکه اجتماعی نداریم.ولی حس میکنم خودش باجیمیل هاش توی اینستاگرام پیج داشته باشه.نمیدونم چراهرچقدر کلنجارمیرم نمی تونم کنار بیام.حس میکنم خیییییلی خطریه اینستاگرام.دنبالشم نمیگیرم چون طاقت ندارم پیداکنم و ببینم واقعاداره.من که ندارم و نمیدونم چجوریاس...شماهایی ک اینستادارید....خیلی چیز بد و فاسدیه و راحت توش به خرابا میشه دسترسی پیداکرد؟

میگن ک اشتباهمی....قشنگ ترین گناهمی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من یه مدت داشتم پاکش کردم،چیزای خوب هم داره مثلا پیج اموزش اشپزی و شیرینی و کارای هنری دیگه

ولی چیزای مزخرفش خیلی زیادن،مخصوصا تو کامنتا همش فحش و فحش کشیه

پیج فاسد هم کم نداره،درکل من بدم اومد

بستگی به طرفت داره بی جنبه باشه تو همین نی نی سایت هم خیانت میکنه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
اره من یه مدت داشتم پاکش کردم،چیزای خوب هم داره مثلا پیج اموزش اشپزی و شیرینی و کارای هنری دیگه ولی ...

پیج های فاسدش فقط درحد وعکس و فیلمه یا واقعا خودفروشی هم هست؟

پیج های فاسدش فقط درحد وعکس و فیلمه یا واقعا خودفروشی هم هست؟

خود فروشی داره افتضااااح

اگه شوهرت ادم درستیه به این چیزا فکر نکن شاید میره پیج رفیقاش رو میبینه یا پیجای طنز،کلی ادم اینستا دارن و از راه به در نشدن،اما اگه سابقه داره حواست باشه

خود فروشی داره افتضااااح اگه شوهرت ادم درستیه به این چیزا فکر نکن شاید میره پیج رفیقاش رو میبینه یا ...

نه تاحالا چیزی ازش ندیدم.ولی خوب شاید آدم زرنگیه که ندیدم.نمیدونم بخدا انقد خیانت میبینه آدم روانی میشه

واسه بی جنبه هاچی؟

وحشتناک بده... پیج پوورن استارا پیج هایی عکس که عکس دخترا رچ میزارن پسرا میرن زیر پستاشون خودکشی میکن... پسری که کمی خوشتیپ باشه و از خودش عکس بزاره کلی از دخترای همیشه در صحنه دایرکت دریافت خواهد کرد ... و همچنین خودش مشکل داشته باشه احتمالا ب دحترا دایرکت میزنن و زیر پستاشون قربون صدقه میرن

نه تاحالا چیزی ازش ندیدم.ولی خوب شاید آدم زرنگیه که ندیدم.نمیدونم بخدا انقد خیانت میبینه آدم روانی م ...

نگران نباش بابا،بخاطر جو سایت اینجوری شدی،اگه زندگی خوبی داری با این فکرا الکی خرابش نکن