2777
2789
عنوان

فقط همیجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 32 پست
ممنون...کلا واسه این مسایل ب کسانی مراجعه کن ک خوب میشناسیشون و بهشون اعتماد داری...‌ 

اره درسته 

کلا زود اعتماد میکنم ..چوبشم خوردم ولی عبرت نگرفتم😐

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه هاشماره مجازی  که باهاش میتونید تلگرام اکانت بسازید  بدون اینکه اقوامتون متوجه بشن ش ...

من میخوام😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام... اینجور برنامه ها رو از افراد مورد اعتماد  بگیر... نمیشه ب هر کسی اعتماد کرد

سلام خوبین والا میخوام ببینم چجوریه😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام خوبین والا میخوام ببینم چجوریه😐

والا منم نمیدونم... ولی اینقد برنامه های مخرب اومده  ک ما ازشون  سر در نمیاریم .. پس بهتره ب هر کسی اعتماد نکنیم ... و اطلاعات گوشی رو  که یک وسیله شخصی و خصوصی است  در اختیار هر کسی نزاریم

&n ...

من الکی بهش گفتم نه بابا اعتماد نمیکنم اونم گوشی بقول خودتون

😂😂😂😂 اون کلمه" فقط" چی میگه؟؟؟؟

میخواید فکر ما منحرف نشه؟؟؟؟😆😆😆😆

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
ممنون...کلا واسه این مسایل ب کسانی مراجعه کن ک خوب میشناسیشون و بهشون اعتماد داری...‌ 

والا منم تعجب کردم چجور اعتماد کردن پرسیدن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 کاملا مشخصه تبلیغات بود!!!!

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
😀😀😀😀

تازه وقتی،مینویسید "همیجوری"

من میخونم" هویجوری"😆😆😂😂