2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دادم دیگه سینه نگرفت الان شیرخشکی شده    

من میدم الان سهوماهش تازه تموم شده،بیشتروقت هاشیرخشک میخوره اوقدمیزنه گریه میکنه شیرخودمومیدم میخوابه

نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍

یکی از اقوام ما تا ۶ ماهگی میداد بعدش که بچش غذا خورشد دیگه بهش نداد.البته باید مواظب باشی ممکنه بچت بعد یه مدت دیگه شیرخودتو نخوره

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن

من میدادم برای رفلاکسش اما ترسیدم نگیره سینمو شیرخشکو قطع کردم فقط شیرخودمو میدم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
یکی از اقوام ما تا ۶ ماهگی میداد بعدش که بچش غذا خورشد دیگه بهش نداد.البته باید مواظب باشی ممکنه بچت ...

شیر خشک گرفتم میترسم بدم اخه همینجوری به زور سینمو میگیره شیر میخوره

مامان ریحانه خانم👩👼خدایا مواظب دخترکوچولوم باش
آره من میدم الان بچم ۷ ماهشه هر دوشو میخوره

از کی بهش میدادی دخترم فردا ۲ ماهه میشه روزی ی بار بهش بدم ممکنه شیر خودمو نخوره؟

از کی بهش میدادی دخترم فردا ۲ ماهه میشه روزی ی بار بهش بدم ممکنه شیر خودمو نخوره؟

سلام گلم

با قاشق بریز تو دهنش

اصلا شیشه نده

چون امکانش هست دیگه سینه نگیره

اما با قاشق بهش بده

سلام گلم با قاشق بریز تو دهنش اصلا شیشه نده چون امکانش هست دیگه سینه نگیره اما با قاشق بهش بده

با قاشق میترسم بپره گلوش