2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری

34 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من بیمه بیکاری میگیرم یه بار قبلا تاریخش یادم رفته فرداش یادم اومد گف فردا بیا رفتم  تعهد کتبی ازم نگرفت دوباره این دفعه یادم رفته امروز بوده خیلی استرس دارم تو سایت نوشته یک بار فراموش شه تعهد کتبی گرفته میشه و بار دوم قطع میشه همسرم میگه چون تعهد کتبی نگرفته این دفعه قطع نمیشه کسی میدونه؟ حالا هم تعطیله نمیتونم زنگ بزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط گفت اخطار داره نگف اگر سری بعدی رو تاریخ نیای قطع میشه/ برام دعا کنید قسط داریم  این سری دیگه به چند نفر می‌سپرم و تو تقویم گوشی هم میزنم / هر دفعه یه تاریخی میدن آدم یادش میره

تو ذهنمم بود دوشنبه ش اما باز یادم رف باید از قبل تاریخ میلادی‌شو تو گوگل پیدا میکردم میزدم تو تقویم چون روز قبلش اگر یادم بیاد دیگه یادم میمونه / آخه اون فراموشی ماه قبل بود دیگه گفتم این ماه یادم میمونه/حالا فردا میرم میگم فکر کردم امروز 23امه خخخ

حالا میگه تو ماه قبل هم یادت رفت/حالا الکی میگم زده بود تو گوشیم ک زنگ بزنه ولی شارژرم خراب شد گوشیم خاموش بود  فقط قطع نشه من این سری دیگه تو 2 تا گوشی میزنم و به چند نفر می‌سپرم /با این حواس نداشته ام باید داستان سرایی کنم/ البته اونا در هر صورت کاری ب حرفا من نداره غیرموجه میشه ولی کاش این تعهد نگرفتن سری قبلش کمک کنه قطع نشه

خخخ رفتم اصن هیچی نگف ک چرا دیر اومدی تاریخ ماه بعد داد سری قبلی هم کاش زنگ نزده بودم همینجوری میرفتم سری قبلی زنگ زدم گفتم دیروز بوده یادم رفته امروز بیام گف نه فردا بیا الکی تاخیر خوردم ولی خب تاریخ های ماه های بعد دیگه به موقع میرم