2777
2789
عنوان

جم کی دز

920 بازدید | 14 پست

شنیدم که بچه ها با دیدن کارتونهای انگلیسی زبان، طی چندین سال  میتونن دوزبانه بشن. دنبال مثال تقضم. کسی هست که چندین سال، روزی چند ساعت،  بییننده جم کیدز و جم جونیور باشه ولی دوزبانه نشده باشه؟ آخه اکثر بچه ها این دو تا شبکه رو دوست دارن.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اینستا هستن دخترای گونش والا انگار خوب جواب داده برا اونا

چی؟ جریان چیه؟ یعنی چن تا دختر تونستن با این روش دو زبانه بشن؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
تو اینستا هستن دخترای گونش والا انگار خوب جواب داده برا اونا

من اینستا ندارم. ممکنه بیشتر توضیح بدی لطفا؟

چی؟ جریان چیه؟ یعنی چن تا دختر تونستن با این روش دو زبانه بشن؟

مادرش راضیه انگار

از بچگی برای بچه ها کارتون های انگلیسی میذاشت

صبر کن پیجشونو بررات بذارم

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
توهایلایتاش دو زبانه و book lovers رو ببین توضیح داده اونجا https://instagram.com/guneshin_kizlar ...

من تا خالا اینستا نداشتم. تازه نصب کردم. اصلا نمیدونم کجا رو باید ببینم که در مورد دوزبانه شدن دخترهاش گفته باشه، لطفا راهنمایی میکنی؟ 

این خانم کجا زندگی میکنه؟

من تا خالا اینستا نداشتم. تازه نصب کردم. اصلا نمیدونم کجا رو باید ببینم که در مورد دوزبانه شدن دختره ...

بله عزیزم

اون آبی هایی که دورشون خط کشیدم بزن نگاه کن

تبریز زندگی میکنه

زبون خودشون که ترکیه

با فیلم های و کتاب های انگلیسی که برای بچه ها میذاره

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
پسر من 6ساله نگاه میکنه فایده نداره

عزیزم این روش واقعا وجود داره و خیلی از بچه ها با اتماشای کارتون دو و سه زبانه شدن. اما به چند دلیل شبکه های جم کیدز و جم جونیور مناسب برای دوزبانه شدن نیستند. به همین دلیل اتفاقی برای پسر شما نیفتاده

آدم‌ باید خودش عاقل باشه😊
خواهرزاده من 8 ساله که بیشتر از ده ساعت جلو جم نشسته کلمه بلده ولی جمله بندی خیر

بله دقیقا، اگر همین تایم رو برای کارتون‌های هدفمند دو زبانگی می‌داشت الان دوزبانه بود

دختر خواهرشوهر من یه ساله میبینه خودش سه سالشه اون روز دیدیم کل الفبای انگلیسی رو از حفظ خوند حتی ما ...

بله اما متأسفانه زبان بچه ها با این شبکه ها فقط در سطح لغت میمونه اما مکالمه و جمله یاد نمیگیرن