2777
2789
عنوان

یه سوال مذهبی

197 بازدید | 24 پست

این چله هایی که برای حاجت میگیرن بعضی وقتا فراموش میشه یک روزش

سوالم اینه که آیا چله باطله و باید از اول خوند؟

و اینکه امروز کسی بهم گفت نذر میکنه ۴۰ تا مثلا یس یا هر دعای دیگه رو بخونه میگفت همین که چهل تا بشه معجزه شو میبینی نیازی به چله نیست

تجربه خودتونو میگید به من؟

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

این چله ها باید با اعتقاد کامل گرفته بشه بعضیا اعتماد ندارن چله میگیرن آخرش میگن چله الکیه من برا شوهر دارشدنم چله گرفتم به عشقم رسیدم خیلی هم معجزه آسا بود اصلا هیچکی باورش نمیشد ما با هم ازدواج کنیم

این چله ها باید با اعتقاد کامل گرفته بشه بعضیا اعتماد ندارن چله میگیرن آخرش میگن چله الکیه من برا شو ...

وای واقعا؟؟؟ شاید قسمت هم بودین. 

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
این چله ها باید با اعتقاد کامل گرفته بشه بعضیا اعتماد ندارن چله میگیرن آخرش میگن چله الکیه من برا شو ...

من اعتقاد دارم

ولی آخه همش وسط چله فراموشم میشه بخونم یک روز

خیلیا میگن فرداش دو تا بخون 

من میگم دعا دعاست نه؟😔 خدا بزرگه همین که ایمان داریم‌کافیه

نظر شما چیه؟ آخه من گاهی واقعا یادم میره خیلی ناامید شدم دیگه😔

استارتر خوشکله دیروزم ک اینجا بسته بود یه ختمی داشتیم با بچه ها من خوندم حالا میگن ن از امروز روز سومشو میخونیم ب نظرم اشتباهه امروز باید روز 4خونده بشه دیگ حالا قطع بوده ک بوده دوستان باید میخوندن آخه ختم خراب میشه میترسم ب گردنمون بمونه اینجوری

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
وای واقعا؟؟؟ شاید قسمت هم بودین. 

آره😍

من ازش بزرگترم خانوادم وضع مالیشون خیلی بهتر از اونا خودم لیسانسم شوهرم دیپلم کلا خیلی تفاوت‌ها داشتیم ولی بهم رسیدیم خدا روشکر😍😍

استارتر خوشکله دیروزم ک اینجا بسته بود یه ختمی داشتیم با بچه ها من خوندم حالا میگن ن از امروز روز سو ...

من ختم های گروهی رو همه رو میخونم چون بچه ها خدا خیرشون بده یاد آوری میکنن و از طرفی دوست ندارم ختم بقیه رو خراب کنم

ولی خودم نمیدونم چرا نمیتونم بگیرم😔😔😭

ای واییییی عزیزم الان دیدم شمایی😍😍😍 خوبی؟! مشکلت حل شد؟؟؟؟ خیلی ناراحت بودم برات به خدا😓💖

آره😍 من ازش بزرگترم خانوادم وضع مالیشون خیلی بهتر از اونا خودم لیسانسم شوهرم دیپلم کلا خیلی تفاوت‌ ...

خوش ب سعادتت واقعا الهی همیشهوخوشبخت باشی میشه بگی چ ختمی گرفتی؟؟

من اعتقاد دارم ولی آخه همش وسط چله فراموشم میشه بخونم یک روز خیلیا میگن فرداش دو تا بخون  من ...

ناامید نشو من این چله ا ی و که گفتم فراموش میکردم ولی از اون ور بیشتر از چهل روز خوندم

من ختم های گروهی رو همه رو میخونم چون بچه ها خدا خیرشون بده یاد آوری میکنن و از طرفی دوست ندارم ختم ...

عزیزم من از اول دیوم خودتی عشقممممم😍😍😍 ن هنوز کاش حل میشد 7سال نشده کاش بشه

خب ببین ساعتتو کوک کن برا ی ساعتی ک زنگ بخوره یادت بیاد عزیزم