2777
2789
عنوان

کمک لطفا

195 بازدید | 35 پست

سلام من امروز رلم توگوشیم ی چیزی دید ناراحت شده اصلا. باهام ح نمیزنه و این بود ب استوری ی دختره ریپ زده بودم کی ببینمت اونم گف هیچوقت چرا باید منو ببینی بعد رلم دید منم قصدی نداشتم واقعا چون اون دختره تو یه پاساژ مغازه داره منم میخام بوتیک بزنم اونجا براهمین پرسیدم . بعد قبلا یکی با اکانتم حرف زده بود با ی دختره خیلی کم فک کرد کارمنه ب سختی از دلش در اوردم الانم باورش نمیشه . گوشیم نبردع بودم گف اکانت اینستاتو بزن تو گوشی منم سریع زدم واقعا چیزیم نداشتم یهو دید همه چی بهم ریخت ب نظرتون چی میشه ۷ ماهم هس باهمیم دوسمم داره ولی خیلی نازشو کشیدم سرهرچی قهر میکنه یجورایی پررو شده سر این موضوعم حق داره ناراحت شه ولی من قصدی نداشتم واقعا ب نظرتون چی میشه؟😭😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توضیح میدادی ب رلت

برای اثباتشم با دوستت میرفتی پیش اون دختره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

خداوکیلی نکن از این کارا😁

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

اون علم غیب داره بدونه سما تو دل و مغزتون چی میگذشته که به یه دختر دیگه گفتی کی ببینمت

دخترا رو احمق فرض میکنید

وقتی نمیتونی به یکی متعهد باشی چرا وارد رابطه میشی؟؟؟؟

اگه اونم بدون منظور همین ریپ برای یه پسر میزد شما چی میگفتی

پس شما پررو شدی نه اون دختره بنده خدا

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

کمی تا قسمتی حق داره ... اینم بدون اعتماد وقتی از بین بره سخت میشه درستش کرد ...

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان