2821
2789
عنوان

کار در منزل

82 بازدید | 5 پست

🌹شرکت دارای مجوز نماد اعتماد الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۹۲ میباشد که هم در سایت قابل مشاهده است و هم  قابل استعلام از سامانه اینماد وزارت صنعت و پلیس فتا میباشد.شناسه  مجوز نماد اعتماد :۱۴۸۹۳🌹شما از ۲طریق میتوانید در مورد شرکت تحقیق کرده و اعتماد کنید.💥 ۱_مراجعه به نماد اعتماد موجود در سایت خود شرکت به نشانی ↙️

💥 ۲_مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی ↙️

http://www.cyberpolice.ir/

‌۴.این کار کاملا معتبر هست و میتونید استعلام بگیرید ک الان بهتون اموزش میدم

ببینید این کار اولش 25تومن بابت ثبت نام میگیره ک فرم استخدامو بده ولی بعدش راحت کم کمش 400 اینا میتونید درامد داشته باشید من خودم کاملا درحین کار پشتتون هستم واموزش های لازمو میدم دیگه بعد اون 25 تومن هیچ هزینه ای نداره هزینه اینترنت ماهانه بهتون پرداخت میشه به اضافه پاداش ماهانه ک تاسقف 200 هزارتومنه

این کانال نمونه پرداختی هاست میتونید نگاه کنید

@nemonepardakhti

کارهای ۱ و ۲ و ۳ حقوق ثابت و ساعت کاری معین دارن

و کارهای ۴ و ۵ ساعت کاری با خودتونه و آزادی

برای اطلاعات بیشتر 

تلگرام @mpirow

📣📢مژده مژده برای خانم های خانه دارواقایان بیکار وحتی دانشجویان📢📣

🔰🔥جهت انجام پروسه تبلیغاتی به افرادی خلاق وباانگیزه باهررده سنی وتحصیلی  ؛اقاوخانم ازسراسرکشورنیازمندیم🔥🔰

🌹نوع کارمدیریتی وپاسخگوی اینترنتی؛ مسول ارتباطی انلاین؛ تایپیستورومحتواگزاری درگروههابه صورت انلاین

🌹کاری آسان وقابل انجام حتی باگوشی درمنزل ساعت کاری وانتخاب نوع کارباخودهمکارخواهدبود

🌹دارای اموزش های کاملا رایگان واستخدام قطعی

وظیفه همکارتبلیغات درزمینه های تولیدی وعلمی واموزشی وتجاری بنابه اختیار

🌹حداقل ساعت پیشنهادی جهت رسیدن به درآمد 35هزارتومن درروز5ساعت درطول روزـ

🌹انتخاب نحوه گرفتن دستمزد؛روزانه هفتگی وماهانه باانتخاب خودهمکارخواهدبود

🌹هزینه اینترنت ماهانه یک بارباشرکت خواهد بوددرصورت تمایل به ثبت نام ومراحل بعدی پیوی درتلگرام مراجعه کنیدجانمونی زمان ثبت نام محدوداست😍🏃‍♂🏃‍♀

میشه بیشتر توضیح بدین؟ 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز