2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا انقده تاپیک خیانت خوندم واین چیزا همش فک میکنم الان شوهرم درو باز میکنه دست یکی تو دستشه میگ ...

آخه بخواد فرار کنه نمیاد بهت بگه که اونم دست بدست با یه زن دیگه،😉😉

Never back down.life is so hard

۱۹ سالم بود دانشگاه قبول شدم، عاشق رشتم بودم، از خودم بگم خیلی دختر خونسرد و ارومی هستم و کم حرف میزنم بیشتر لبخند میزنم تا صحبت کنم،همیشه باهمه موافقم،روز اول دانشگاه بود دل تو دلم نبود،اولین باری بود ک انقد هیجان داشتم،دانشگاه رفتن برام جذاب ترین اتفاق دنیا بود مخصوصا رشته مورد علاقمم بخونم،از هفته ها قبل لباس و تیپمو انتخاب میکردم ک روز اول چ مدلی برم،خیلی برام مهم بود چون من دختر بی جاشیه ای بودم تو دوران دبیرستان همش سرم تو کناب و دفتر بود،حالا وارد دانشگاه شده بودم و احساس ازادی میکردم، روز اول با ی دختر اشنا شدم قد بلند و چادری بود خیلی مهربون ب نظر میرسید ازش خوشم اومد کم کم باهم دوس شدیم اسمش مستعار_ارزو _بود، روزها میگذشت من هرروز پرانرژی تر از قبل بودم انگار تازه بدنیا اومدم ،میتونستم با دوستم بیرون برم کافه خرید شهربازی .خوشحال ترین دختر دنیا بودم،همونطور ک گفتم من زندگی محدودی داشتم تا قبل از اون زمان فقط تو اتاقم بودم و درس میخوندم

۱۹ سالم بود دانشگاه قبول شدم، عاشق رشتم بودم، از خودم بگم خیلی دختر خونسرد و ارومی هستم و کم حرف میز ...

خب تا اینجاش که خوب بود

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

بهترین دوست دنیارو داشتم، ی تار موشو با هیچی عوض نمسکردم خیلی مهربون بود همیشه ب حرفام گوش میداد پای درد و دلام مینشست ساعتها با حوصله،کمکم میکرد هوامو داشت نگرانم بود