2777
2789

سلام

روز ۱۷ پریودم یه فولیکول ۲۳ داشتم و دکترم برام آمپول پدی پرگ ۵۰۰۰ دو تا نوشتن و گفتن امروز بزن و پنج شنبه صبح نزدیکی داشته و ضخامت رحمم رو هم دوازده گفتن و از هفته اینده شیاف ساکلوژست تجویز کردن گفتن برو پریودیت که عقب افتاد بیا که سونو کنیم و بقیه کارای بارداریت ، یعنی انقدر مطمئن بودن حالا شما دوستان کسی بوده شرایط این چنینی داشته باشه ؟ یکم امید بدین من این هفته هارو راحتتر بگذرونم 

باردار میشی به سلامتی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دکتره انگار خدا بوده😐

ایشالا باردار بشی 

فولیکولت خوبه ضخامت احساس میکنم یه کم زیاده نمیدونم باز

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ریلکس باش زیاد بهش فکر نکن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خدا از دهنت بشنوه جانم ایشالا 

گرمیجات بخور، روزی چندتا خرما بخور تا رحمت گرم باشه.

دکتره انگار خدا بوده😐 ایشالا باردار بشی  فولیکولت خوبه ضخامت احساس میکنم یه کم زیاده نمیدونم ...

خدا که فقط یکیه جانم 

ولی پزشکم دکتر حاذقیه خیلی این موقعیتارو دیده ولی قطعا اگه خدا بخواد میشه منم امیدم به اونه البته همه اینایی که نوشتمو دکتر گفت و گفت فقط برو رو سجاده دعا کن و از خودش بخواه 

حتما عزیزم ممنون از هم فکریتون 

خواهش میکنم گلم. 🌹💖

خدا که فقط یکیه جانم  ولی پزشکم دکتر حاذقیه خیلی این موقعیتارو دیده ولی قطعا اگه خدا بخواد میش ...

اهل کجایی چن وقته منتظری

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
اهل کجایی چن وقته منتظری

اهل تهرانم ، من یه زایمان زودرس داشتم به خاطر قصور پزشک تو ۲۴ هفته از دست دادم پسرمو ، ولی الان بعد زایمانم ماه پیش و این ماه اقدام داشتم حالا ببینیم خدا چی برامون در نظر گرفته ایشالا شماهم به خیروخوشی یه نی نی سالمو داشته باشی جانم 

اهل تهرانم ، من یه زایمان زودرس داشتم به خاطر قصور پزشک تو ۲۴ هفته از دست دادم پسرمو ، ولی الان بعد ...

مرسی عزیزم اگه باردار شدی خبرش و بهم بده ادرس دکترتم بده بهم اپه خیلی کار بلده چون تهران نیستم ویزیتش چقدره

[QUOTE=119644296]مرسی عزیزم اگه باردار شدی خبرش و بهم بده ادرس دکترتم بده بهم اپه خیلی کار بلده چون تهران نیستم ویزیت ...[/QUOTE

حتما عزیزم تو واسم دعا کن بشه ایشالا ، دکترم دکتر هدیه قوامی عدل خیلی با دین و ایمونه خیلی نشدنیارو شدنی کرده فقط باید مطبش تا متوجه بشی ، ویزیتش ۵۴۰۰۰ تومن هر سونویی که میکنه ۶۵۰۰۰ تومن داروهاشم بستگی داره چی بده مبالغ بالا و پایین داره ، مطبشم روبروی بیمارستان اتیس فقط تلفنی وقت نمیده هر وقت خواستی بری پیشش بهم بگو واست وقت میگیرم ، چند سالته و چند وقت اقدامی 

[QUOTE=119644296]مرسی عزیزم اگه باردار شدی خبرش و بهم بده ادرس دکترتم بده بهم اپه خیلی کار بلده چون ...

مرسی عزیزم من ۱۹سالمه یه سال بیشتره مشکلم ندارم