2777
2789
من الان هفته 10-11 بارداری هستم الان چند روزه قاطی ترشحم لک قهوه ای مایل به قرمزی هست البته خیلی شدید نه دستمال بکشم به خودم و اگه ترشح داشته باشم هست

و شب ها به شدت کمر درد و زیر دلم درد می گیره در حد دور از جون سقط شدم اینچی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمک کنین تو رو خدا
خدایا شکرت که برای منم معجزه اتفاق افتاد. خدایا شادیمون بی پایان.... خدایا سالم و صالح باشه...الهی آمین
امروز وقت دارم عزیزم دکترم هم بهم شیاف دیکلفناک داده گفته استراحت کن

می خوام ببینم خدایی نکرده مشابه من بوده و علت چی بوده و نی نی شون ان شا الله سالم و صالحن

اینجا دنبال درمان های فوق تخصصی نیومدم
خدایا شکرت که برای منم معجزه اتفاق افتاد. خدایا شادیمون بی پایان.... خدایا سالم و صالح باشه...الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بچه نیستم منصرف شم می خوام بدونم خانوما چه ره هایی رو رفتن چیکارا کردن بچه هاشون مونده یا زبونم لال............
عزیزم من هم دقیقا حال تو رو دارم دکتر گفت بخاطر اینکه رحمت شل شده یه قرص با شیاف سیکلوژست بهم داد تو هم حتما برو دکتر خوب فقط یه سوال داشتم الان هفته چندم بارداری هستی چون من از هفته هفتم شروع شده تازه سنو که دادم گفتند ساک حاملگی هست ولی جنین توش نیست
سلام عزیز اگه مشکل کمردرد شدید داری بهتره بری پیش یه متخصص متخصص خوب زیاد داریم یکی از اونها هم دکتر علی نقره کار هست که چندین بار تو تلویزیون اومده و خواهد اومد. سایتش www.drnoghrekar.com هست بری داخلش آدرس و شماره تلفنهاش هست. حتما ازش مشاوره بگیر