2777
2789
عنوان

ارامش کودک

69 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

میشه کمکم کنید

من به تازگی خدا بهم یه نی نی داده خیلی اوضام وحشتناکه دختر بزرگم که دو سالو هشت ماهشه کلافم کرده یه ریز حیوونی رو کتک میزنه اصلا ارامش نداره همش داره راه میره یه لحظه ارووم نیست که خودشو با چیزی سرگرم کنه فک کنم اثرات کندره، نمیدونم چیکار کنم کلاااااافم عاصی شدم دیگه شوهرم شب کاره روزام بیشترش خوابه، مشکلی با نگهداریشون ندارم فقط میترسم از شدت عصبانیت بلایی سرش بیارم، شما راه حلی واسه انتقال ارامش به دخترکوچولوی من سراغ ندارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقتو به بزرگه نشون بده بهش بگو که چقدر برات مهم و باارزشه تو کارای رسیدگی به نوزاد بهش مسئولیت بده 

وقتی کاری برا نوزادتون انجام داد ازش تشکر کن و ببوسش بعدم شب که پدرش اومد بگو امروز دخترم این کارا رو کرده

خیلی بعلش کن و نازش کن  باهاش برو کنار بچه اجازه بده نازش کنه و بوسش کنه 

از نوزادی خودش براش حرف بزن و...

پسر من.گوشیم.میگیره.به من میگه بشین بازی کن.خودش میشینه عکسهای خودشو و فیلمهای خودشو نگاه میکنه.ه حالت دستوری میگه بشینم بازی کنم.دوسالشه😂

اسی فقط الویت توجه ات به بچه بزرگترت باشه.حتی اگه کوچیک گریه میکنه.اول برو سمت بزرگه بوسش کن بگو بیا باهم بریم پیش نی نی ببینیم چرا گریه میکنه.