2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

681 بازدید | 49 پست

خواهرشوهرم اومده بود خونه مامانش اینا بعد به من زنگ زد بیا اینجا من عصرش به خواهرشوهر کوچیکم گفتم کجایید گفت رفتید روستای مامانم اینا دیشب که رفته بودم خونشون تو دیخچال سس دیدم که مخصوص یه فست فودی بود که همیشه میرفتیم( یه شهر دیگه نزدیک شهرون)یعنی هیچ جا دیگه ندارن از اونا من از خواهرشوهر بزرگم با خنده پرسیدم کی رفته اونجا اونم با جدیت گفت نمیدونم ولا من خبر ندارم ولی من مطمعن بودم رفتن از خواهرشوهرکوچیکم که پرسیدم گفت اره رفتم اگه شما بودید چ رفتاری میکردید چیکار میکردید؟؟؟؟انگار میخاستم چیکارشون کنم بعد من هرجا میرم توفع دارن ببرمشون

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شما اونا رو همه جا ببر نه توقع داشته باش اونا شما رو ببرن. خواهرانه رفتن شاید، نمیشه ک همش به شما ...

خب من که نمیگم منو ببرن😐میگم چرا دروغ گفته ننیدونم مگه میخاستم من چیکادش کنم نمیدونم😒

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

نمیشه واسه هر چیزی یه رفتار نشون بدی!

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

یعنی بدون اجازه شما حق خوردن ی ساندویچ با سس رو هم ندارن🙄🙄مرسی توقع✋

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
وا چ توقعاتی داری اونم ازخواهرشوهر

من اصلا توقع نداشتم ازشون میگم نمیدونم چرا دروغ گفتن مگه من میخاستم چیکارشون کنم😒

یعنی بدون اجازه شما حق خوردن ی ساندویچ با سس رو هم ندارن🙄🙄مرسی توقع✋

بابا من کاری به نبردن من ندارم میگم انگار میخاستم بزنمشون که دروغ گفتن

خب من که نمیگم منو ببرن😐میگم چرا دروغ گفته ننیدونم مگه میخاستم من چیکادش کنم نمیدونم😒

شاید شپارو میشناسن و میدونستن این دفه جبهه میگیری ک چرا شمارو نبردن نگفته ک ناراحت نشی😑

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

شاید نمیخواسته ناراحت بشی حتی اگه منظورشم بد باشه توبه خوبی تعبیر کن من پوسیدم تا فهمیدم ارزش نداره سراینجور مسائل یک درصد ناراحت بشم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

منم بعضیوقتا اصلا درک نمیکنم چرا دروغ میگن ولی فکرم مشغول نمیکنم بیخیال .حتما خودشون تو اینجور مواقع ناراحت میشن فکر میکنن شما هم ناراحت میشی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شاید شپارو میشناسن و میدونستن این دفه جبهه میگیری ک چرا شمارو نبردن نگفته ک ناراحت نشی😑

ن بابا من اگه برام مهم بود مثله خودشون میگفتم🤣🤣 من هیچی نگفتمم بعد که فهمیدم چون برام مهم نیست