😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
واااااااای پس با هَمَن؟😨چ شوهرت وقیحه ک ب روت میاره حتی حاضر نیست ازت قایم کنه؟
حس میکنم با هم هستن.بنظرت حسم درسته.اخه تو رفتارشون انگار خیلی همو دوست دارن.بعد خیلی ازاده جلو روی شوهرم.حتی یبار شوهرم تو حال خودش نبود بهم گفت اگه داداشم نبود فلان میکردمش
حس میکنم با هم هستن.بنظرت حسم درسته.اخه تو رفتارشون انگار خیلی همو دوست دارن.بعد خیلی ازاده جلو روی ...
والا خواهر چی بگم بهت بگم با همدیگه هستن دلت بشکنه یا بگم باهمنیستن ک باز نمیدونم . تو خودت یه زنی از رفتارشون باید متوجه بشی، شوهرت چندسالشه جاریت چند سالشه؟
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )