2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ روز پیش تموم کردم اگه مجردبودم شاید خیلی کیف میکردم ولی متاهلم دنبال بچه بودم ازاین دکتر نازایی به اون دکتر نازایی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

دانشگاهمو انصراف ميدادم ازدواج نميكردم ميرفتم دوباره درس ميخوندم دوباره كنكور ميدادم بخاطر خيلي مسايل الكي خودمو با يه رشته ي اشتباه تو يه شهر اشتباه داغون نميكردم كه بعدش راه بدتر يعني ازدواج با اين قوم دروغگو رو انتخاب كنم

عزیزم انشاءالله بزودی مامان میشی😗😙

شدم خدا نا امیدم نکرد ولی دعا کن سالم وسلامت بگیرم بغلم این توصیه رومیکنم ازهیچی هیچ وقت ناراحت نشی وصبر کنی همه چی خودش حل میشه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
شدم خدا نا امیدم نکرد ولی دعا کن سالم وسلامت بگیرم بغلم این توصیه رومیکنم ازهیچی هیچ وقت ناراحت نشی ...

عزیزدلممم به امید خدا ک سالم نینی کوچولوتو ازخدا تحویل میگیری😗خداحفظش کنه واست

منم ۲۰سالمه

دلم میخاد کنکوربخونم خوندنم نمیاد

کتاب نظام جدید پیدانمکنم

متاهلم

شوهرمم الان دوماهه بیکاره

کاراینترنتی زدم نمیگیره

دوس دارم کار مناسب پیداکنم نیس

و هزارتا بدبختی دیگه همشم مال پوله 

پول بود الان دانشجوبودم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...