2789
عنوان

عكس رنگی رحم

153 بازدید | 30 پست

سلام من فرداوقت عکس رنگی رحم دارم خیلی میترسم شنیدم میگن دردداره کسی انجام داده دردداره یانه؟خیلی استرس دارم 

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ب خودت استرس نده من انجام دادم قبلش از بس همه میگفتن اینقدر استرس داشتم ک نگو ولی اصلا اونجوری نبود ک میگفتن ریلکس باش فقط یه ذره خیلی کم مثل پریودی همین قبلش هم مسکن میزننت

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

عزیزم بابیهوشی برو من بابیهوشی انجام دادم بازم بعدبیهوشی حالم بدبودخومریزی شدیدی داشتم امابی نتیجه ۷ماه میگدره حامله نشدم

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
عزیزم بابیهوشی برو من بابیهوشی انجام دادم بازم بعدبیهوشی حالم بدبودخومریزی شدیدی داشتم امابی نتیجه ۷ ...

شوهرت سالمه؟

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

غیرقابل تحمل نیس فقط مثل پریودی دل درد‌میگیری

ولی نمیدونم ترس دارم کلاازاینطورچیزامیترسم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
واسه من که خیلی راحت بود فقط در حد چند ثانیه درد داشت اونم اصلا غیر قابل تحمل نبود .

واقعاپس راحته

ولی نمیدونم ترس دارم کلاازاینطورچیزامیترسم

منم خیلی ترس داشتم اما زیاد ترسناک نبود 

بخاطر سلامتیت باید تحمل کنی

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

عزیزم بابیهوشی برو من بابیهوشی انجام دادم بازم بعدبیهوشی حالم بدبودخومریزی شدیدی داشتم امابی نتیجه ۷ ...

گفتم بابیهوشی گفت بیهوشی نمیخوادترس نداره راحته،ایشالاخدایه بچه سالم وصالح بده بهت

اصلا ب خودت استرس نده من انجام دادم قبلش از بس همه میگفتن اینقدر استرس داشتم ک نگو ولی اصلا اونجوری ...

اینطورباشه نمیترسم دردپریودی کشیدم تحمل کردم ولی کلاازاینطورچیزامیترسم