2777
2789
عنوان

دلم برای کسی تنگ شده که مرده اس

| مشاهده متن کامل بحث + 5504 بازدید | 42 پست
عجیبه!چطور شناسایی نشدن! مگه دوربین نداشته اونجا! کسی ندیده چهرشونو! آخه ی تحقیقات نکردن تو محیط کا ...

بهت بگم خندت میگیره هیچکس پیگیرش نشد چرا چون صاحب رستورانه خرپول بود و رفیق عمو ودائیش صاحبش گفت اگه دولتی وماموری بشه من اعتبارم رفته مشتری هام رفتن!!!ایناهم مث کبک سرشون روکردن تو برف!!!من خیلی پیگیرشدم ولی دستم به هیچ جابندنبود!!!حتی یکی که تورستوران بودرومن میشناختم چون رفیق نامزدم بود رفت وامد داشت باهاش رفتم جلو اون خودمو کشتم باگریه که بگو جریانو!!اونم واسه خودش میترسید ولی بهم گفت دوتا رفیق داشته خیلی بهش حسودی میکردن یه با رفتن برا رستوران برنج ازانبار بیارن قرص دزدیدن که صاحب انبارنفهمیده دیگه هیچی نگفت فقط گفت اونامیخواستن مراسم عقدش روبهم بزنن تا حالشوبگیرن گفت اونا همون شب گذاشتن رفتن ازفامیلای صاحب رستوران بودن بقران الان که برات تعریف میکنم دارم خون گریه میکنم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
بهت بگم خندت میگیره هیچکس پیگیرش نشد چرا چون صاحب رستورانه خرپول بود و رفیق عمو ودائیش صاحبش گفت اگه ...

گریه نکن فدات شم

بالاخره اونام ی جا تقاص پس میدن

معلومه ک با پول همه چیزو ماس مالی کردن. کمم اتفاق نیوفتاده تا حالا!

متاسفم فقط برا اینکه اسن دینو خراب میکنن

گربه نکن عزیزم خدا جای حق نشسته🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه نکن فدات شم بالاخره اونام ی جا تقاص پس میدن معلومه ک با پول همه چیزو ماس مالی کردن. کمم اتفاق ...

خدا خون ناحق رو نمیذاره پایمال بشه.دوسال پیش شنیدم رستورانه ورشکست شده جمع شده اون عموها ودایی های بیغیرت هم همشون براشون اتفاقای بد افتاد الانم هرجا اونارومیبینم کارشون گیره جلوشون میگم این حق اسحاق ه که به این وضعید ولی شوهرم نمیذاره میگه نگوچیزی بهشون 

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
خدا خون ناحق رو نمیذاره پایمال بشه.دوسال پیش شنیدم رستورانه ورشکست شده جمع شده اون عموها ودایی های ب ...

شوهرت راست میگه ، خدا جوابشونو میده. تو ک بگی شاید برات دردسر بشه

ولی لعنت بر حسود👊🏻

شوهرت راست میگه ، خدا جوابشونو میده. تو ک بگی شاید برات دردسر بشه ولی لعنت بر حسود👊🏻

لعنت

قبل عقد یا بعدش ؟چه وحشتناک😔چی کشییییدی

روزی که قراربود ظهرش عقدانجام بشه ساعت10اتفاق افتاد خیلی بد بود هروقت یادش میوفتم موندم چطوراونروز نمردم من براش

خوب کلیدش گذاشته بود رو در دقیق یادم نیست قفل بود یا نه اما یادمه آتش نشانی در رو شکوند

روحشون شاد باشه عزیزم دیگه غم نبینی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم