2821
2789
عنوان

بنظر شما...

84 بازدید | 12 پست

ازتون راهنمایی میخوام

بدلیل شغلی ک داریم روستاهای محروم فعالیت میکنیم

توی روستایی که هستیم مدتیه باهمکاری بزرگای روستا یه سری اشخاصی ک معتاد بودن شروع به ترک گرفتن

تعدادشونم قابل توجهه

ولی میدونید که بیکار باشن باز فکرشون سمت مواد میره

بنظرشما چ کارگاهی میتونیم توروستا راه اندازی کنیم که فعالیت کنن و سرمایه زیاد نخواد وبازار کارشم خوب باشه؟؟

دوسنداریم باز برگردن ب وضع قبل و مشغول باشن خیلی تاثیر داره.

دیر جواب دادم ببخشید ب بزرگیتون

واااااای کاشکی من جای تو بودم...شاید باورت نشه فکر اکثر شبای من اینه...با این تفاوت که من به این اقاهایی که کارتن جمع میکنن تو اشغالا فکر میکنم...پول کمی ام دارم اما دوست دارم براشون ی کار راه بندازم😢

واااااای کاشکی من جای تو بودم...شاید باورت نشه فکر اکثر شبای من اینه...با این تفاوت که من به این اقا ...

کاش پول تورو من داشتم

فعلا دارم ب کارش فک میکنیم وبعدش قرارهدبگردیم دنبال خییر و امام جمعه  ک بهمون پول بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی میگم اینا چقدر دوست دارن شبا غذای خوب بخورن..روی تشک نرم و گرم بخوابن...کاشکی خدا کمکم کنه بتونم ی راه حل پیدا کنم...شما که داخل روستایی به نظرم بشه ی مرغداری کوچیک زد...فک نکنمم سرمایه زیاد بخواد...هان؟

کاش پول تورو من داشتم فعلا دارم ب کارش فک میکنیم وبعدش قرارهدبگردیم دنبال خییر و امام جمعه  ک ...

منم که الان پول ندارم...اگه خدا بخواد و یکی دوماه دیگه طرحم شروع بشه ماهی3 و اینا بهم میدن اونوقت به فکر چاره باید باشم

گاهی میگم اینا چقدر دوست دارن شبا غذای خوب بخورن..روی تشک نرم و گرم بخوابن...کاشکی خدا کمکم کنه بتون ...

والا خیلب مشغوله فکرم

اینجا خیلی دستشون خالیه باروزی ۵هزارم راضین مشغول بشن..

جز مرغداری دیگه چی خوبه

منم که الان پول ندارم...اگه خدا بخواد و یکی دوماه دیگه طرحم شروع بشه ماهی3 و اینا بهم میدن اونوقت به ...

اها خوبه

توروخدا اگ دیدی دست کسی خالیه بدون اینکه بگه بهش کمک کن و نیت کن خدا چن برابرشو میده بهت

والا خیلب مشغوله فکرم اینجا خیلی دستشون خالیه باروزی ۵هزارم راضین مشغول بشن.. جز مرغداری دیگه چی خ ...

اووووممممم بزار فکر کنم میگم بهت....زمین نمیتونن بدن بهتون خیرین روستا،بعد اینا سرش کشاورزی کنن؟

اووووممممم بزار فکر کنم میگم بهت....زمین نمیتونن بدن بهتون خیرین روستا،بعد اینا سرش کشاورزی کنن؟

نه دراین حد نمیتونن کمک کنن

کشاورزیم یه فصلی پول دستشونه

یه چیزی میخوام روزانه باشه و مشغول باشن وفکرشون سمت موادنره

اها خوبه توروخدا اگ دیدی دست کسی خالیه بدون اینکه بگه بهش کمک کن و نیت کن خدا چن برابرشو میده به ...

والا من همین الانشم بخدا اندازه ای که خرج دیگران میکنم خرج خودن نمیکنم...بابام هرچقدر ماهانه بهم میده خرج دیگرانش میکنم به طرق مختلف...گاها خدا بازم برام میفرسته پول ب جبران اون و من بازهم اونو خرج میکنم ..در کل هیچ وقت پول برا خودم نمیمونه...من عااااااشق کار خیرم...لذت میبرم واقعا

نه دراین حد نمیتونن کمک کنن کشاورزیم یه فصلی پول دستشونه یه چیزی میخوام روزانه باشه و مشغول باشن و ...

اره راست میگی...اما اون مرغداری خوبه هاااا..مطمئنم میگیره...راستی کدوم استانین؟

2824
2823
2791
2779
2792