2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای مرسی فائزه جااان  منم همین  فکرو میکنم ممنون که خوندی عزیزدلم و مرسی از حرفای خوبت &nb ...

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله خواسته خودت همون حکمت خدا باشه برات

فقط دوست دارم ی چیزی رو بهت بگم

نمیدونم چند سالته و این محجبه بودنت انتخاب و دوست داشتن خودته یا ب خاطر خانواده

ولی هیچ وقت فکر نکن حجابت مانع رسیدن تو ب خواسته هات میشه 

چون بارها دیدم ک دخترای با حجاب گفتن اگه مثل بقیه پوشش یا حد روابط بازی داشتیم ب اون چیزایی ک میخواستیم میرسیدیم و...

همیشه اینو یادت باشه ک همه چیز تو زندگیت متعادل باشه و هر کسی بیشتر شبیهش رو انتخاب میکنه 

موفق باشی گلم

وای واقعا؟ تو رو خدا بگو چه راهکاری بهش دادی      

مفصله الان حوصله نوشتنش ندارم ولی فردا بهم بگو تا بهت بگم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
خواهش میکنم عزیزم  ان شاءالله خواسته خودت همون حکمت خدا باشه برات فقط دوست دارم ی چیزی رو ...

مرسی از حرفای قشنگت فائزه جانم به انتخاب خودم بوده با افتخار  هرچی که دارمم به برکت این چادر بوده  مرسی که یاداوری کردی خانوووم

زنده  باشی ان شالله  

واقعا؟

اره اتفاقا ما هم از یه دختری می خوایم خاستگاری کنیم متاستفانه نمیدونیم چجوری بریم جلو وقتش کیه

اقا داماد ما هم هی ازش فرار میکنه😂

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️